Servicii IT :: webhosting

Quickhosting VPS

Quickhosting VPS este nivelul urmator de performanta fata de un shared hosting, la care puteti ajunge atunci cand nevoile site-ului sau ale sistemului dumneavoastra e-mail cresc, sau atunci cand aplicatia instalata are nevoie de acces la resurse altfel indisponibile in shared hosting.

VPS (Virtual Private Server) sau VDS (Virtual Dedicated Server) presupune partitionarea unui server puternic si cu resurse suficiente in mai multe server-e virtuale. Spre deosebire de shared hosting, clientii nu vor mai imparti resursele server-ului gazda ci vor avea garantat o parte a acestora (procesor, memorie, latime de banda, IOPS, etc.). Astfel, o incarcare masiva din partea unuia dintre clienti nu va afecta in nici un fel ceilalti clienti.

Daca aveti nevoie de flexibilitatea si garantia resurselor ale unui server dedicat, dar bugetul nu va permite, atunci Quickhosting VPS este cea mai buna solutie in raport calitate/pret.

Toate pachetele Quickhosting VPS sunt oferite la pachet cu servicii de mentenanta.
quich hosting quickhosting vps Ideal pentru site-uri avand o crestere rapida, nevoie de resurse pe care sa se poata baza, sau aplicatii complexe.
Recomandat pentru 2.000 – 5.000 de vizitatori lunar, 1-20 conturi e-mail cu trafic normal.
 
Procesor 1 core @3.10GHz Memorie 2GB GARANTAT Storage 60GB GARANTAT Conexiune 100Mbps Trafic NELIMITAT Adrese IPv4 1 ADRESA Virtualizare KVM SO suportat ORICARE
 
Pret fara suport  25 EUR/luna Pret cu suport inclus  49 EUR/luna
 
Preturile nu includ TVA
quich hosting quickhosting vps Ideal pentru site-uri avand o crestere rapida, nevoie de resurse pe care sa se poata baza, sau aplicatii complexe.
Recomandat pentru 4.000 – 20.000 de vizitatori lunar, 1-100 conturi e-mail cu trafic normal.
 
Procesor 2 core @3.10GHz Memorie 4GB GARANTAT Storage 160GB GARANTAT Conexiune 100Mbps Trafic NELIMITAT Adrese IPv4 1 ADRESA Virtualizare KVM SO suportat ORICARE
 
Pret fara suport  45 EUR/luna Pret cu suport inclus  69 EUR/luna
 
Preturile nu includ TVA
experienta in quickhosting vps

20+ ani de experienta

20+ ani de experienta in domeniu.
20+ ani in care nu am facut decat sa oferim solutia perfecta pentru fiecare client sau aplicatie in parte.
Daca am rezistat 20+ ani, probabil ca am reusit.
securitate in quickhosting vps

Securitate. Securitate.

Punem accent pe securitate.
Pentru aceasta, folosim software testat si modificat cu multe patch-uri de securitate, multe dintre ele fiind create chiar de noi.
Ne ajuta foarte mult experienta de peste 20 ani in domeniu precum si experienta obtinuta din mentenarea server-elor altor clienti.
datacenter quickhosting vps

Datacenter.

Nu operam propriul datacenter, pentru aceasta exista companii specializate. Colocam echipamentele noastre in datacentere pe care ne putem baza, si care indeplinesc cele mai inalte standarde in domeniu.
suport tehnic quickhosting vps

Suport tehnic.

Probleme? Intrebari? Nelamuriri? De ce nu a ajuns e-mailul catre X? De ce nu am primit e-mail de la Y? Suntem aici sa va raspundem, sa va explicam erorile altora sau sa depanam erorile sistemului. Imediat!
disponibilitate sla quickhosting vps

Disponibilitate

99,9% lunar. Garantat prin contract, cu penalizari in clar.
sisteme de operare quickhosting vps

Flexibilitate.

Orice sistem de operare. Nu, nu avem nici o lista de sisteme de operare disponibile. Ne trimiteti linkul catre un ISO, il preluam si vi-l punem la dispozitie. Orice sistem de operare
virtualizare quickhosting vps

Virtualizare KVM.

Cel mai mic overhead dintre toate solutiile de virtualizare precum si stabilitate sporita.
Daca mai luati in considerare si compatibilitatea cu orice sistem de operare (versiuni de Linux, Microsoft Server, etc) aveti solutia completa.
servicii adiacente quickhosting vps

Servicii adiacente

Va putem oferi o gama larga de servicii adiacente, printre acestea numarandu-se:

Detalii suport tehnic.

Numar de ore incluse 6 ore/luna, nereportabil Timp de raspuns 3 ore Contact e-mail, telefon Monitorizare 365/24/7 Migrarea datelor inclus, in limita orelor disponibile Instalare si reinstalare nelimitat, in limita orelor disponibile Scanare anti-malware, anti-virus, anti-rootkit automatizat, nu consuma ore de suport Update sistem de operare si software automatizat, nu consuma ore de suport Administrare serviciu DNS inclus Administrare serviciu Web inclus Administrare serviciu PHP inclus Administrare serviciu e-mail inclus Administrare serviciu MySQL inclus Administrare serviciu PostgreSQL inclus Administrare firewall si alte setari de securitate inclus Audit de securitate, inclusiv aplicatie la cerere
Acest site foloseste cookies. Afla mai multe.

Categorii de cookie-uri utilizate:


Salveaza preferinte