Servicii IT :: webdesign

In mediul afacerilor imaginea si promovarea sunt factori decidenti in succesul pe care o companie il poate sau nu avea. Pe langa alte exemple, prezenta online poate fi una dintre uneltele prin care puteti sa va faceti cunoscuta afacerea dumneavoastra, website-ul de prezentare fiind cartea de vizita.

Datorita faptului ca tehnologia a avansat promovarea pe internet a website-ului firmei a devenit din ce in ce mai complicata de aceea au fost create mai multe tipuri de proceduri de promovare (Google, Searching Engine Optimization, retele sociale). Totodata unele afaceri chiar s-au mutat pe internet creandu-si magazine virtuale fiind inlocuite cele reale iar intrarea in posesie a bunurilor facandu-se prin intermendiul curierilor. Dupa cum spuneam si probabil stiti si dumneavoastra o modalitate de promovare este motorul de cautare Google care aproape a inlocuit cartile imense cu firme indexate (un exemlu ar fi Yellow Pages din SUA).

Mai mult decat atat serviciile de marketing integreaza si domeniul online si chiar in momentul de fata o companie isi lanseaza o campanie online sau o promotie online.

 

webdesign, web design, webdevelopment, web development, aplicatii web


Prin echipa noastra putem sa ajutam cresterea clientului sau partenerului nostru de afaceri prin :
 

  • imbunatatirea imaginii realizand un website de prezentare cu o grafica atractiva, copywriting si texte ce exprima serviciile si valorile companiei
  • pentru o mai buna cunoastere a marcii aplicam proceduri si cream campanii ce va trimite numele companiei si logo-ul in primele rezultate ale cautarilor in Google dar si multe afisari in retelele de socializare
  • aplicarea unor proceduri bine stabilite si campanii online ce vor duce la o mai buna cunoastere a marcii sau intiparirea numelui companiei in memoria clientului, numele firmei sau logo-ul fiind afisat in primele rezultate ale cautarilor din Google sau reletele sociale.


Mai jos puteti vizita cateva din paginile web dezvoltate pentru clientii camscape :

 

http://3am.ro/

http://www.forklifts.ro/

http://vent-sys.ro/

http://kellerlogistic.com/

http://numeremasini.ro/
http://www.buzzstore.ro

http://provocarea.isostar.com.ro/
http://www.fotoland.ro
http://www.nutrivita.ro
http://www.intersnack.ro
http://www.danya-cebus.ro
http://www.creahobbycraft.ro
http://www.cellulitt-marc.no
http://www.dunir.ro
http://www.easi.ro
http://www.mtrading.ro

proiecte interne:
http://www.officecloud.ro/
http://www.clientio.eu
http://www.freeremotesupport.net
http://www.itkb.ro
http://www.ceipam.eu
http://www.eurons.net
http://lsup.org

 

proiecte pro bono:
http://www.fundatiagrigore.org/

 

colaborari la proiectele:
http://www.baxiromania.ro
http://www.basromania.ro
http://www.formatia-twins.ro
 

Cu ajutorul tehnologiei web am proiectat si programat software la comanda de tip intranet sau de management al informatiilor, sisteme securizate accesibile peste internet doar de catre utilizatori autorizati.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.

Acest site foloseste cookies. Afla mai multe.

Categorii de cookie-uri utilizate:


Salveaza preferinte