Servicii IT :: software la comanda

Din ce in ce mai des companiile din multe domenii utilizeaza sisteme IT in activitatea lor de zi cu zi insa  in momentul de fata softuri sunt cel mai intens utilizate in economie. Este vorba de softuri care doar contin informatii, softuri care administreaza informatii, softuri care ofera informatii sau softuri care le integreaza pe toate cele trei din urma.
 
Dezvoltatorii mari de software au creat produse care sa acopere o sfera generala de necesitati insa nu toate se muleaza perfect pe necesitatile de business ale fiecarei companii. Necesitatile sau problemele companiilor in care vin in ajutor dezvoltatorii de software, deoarece economia a evoluat si a devenit mai complexa, sunt din ce in ce mai multe. Camscape, prin cunostinele dobandite de-a lungul timpului in acest domeniu vine cu solutii software scalabile combinate cu tehnologii hardware ce se muleaza pe procedurile de lucru ale companiei client si creeaza aplicatia software ce satisface exact nevoile clientului.
 

Inca din 1996 camscape a intrat in industria de dezvoltare software pe mai multe arii de activitate cum ar fi asigurarile, procesele vamale sau managementul firmei.


In prezent implementam  proiecte software personalizate pentru clienti din numeroase domenii. Proiectele sunt variate si cuprind atat solutii web cat si aplicatii Windows dezvoltate pe platforma .NET acoperind gama de solutii CRM, WMS, ERP Small Business, HoReCa, E-Commerce, Call Center, Intranet si Extranet.


Dezvoltare software la comanda, web 2.0, php, web, .NET, windows, baze de date

 

Aplicatiile web pe care le dezvoltam au ca suport limbajul PHP si cuprind elemente ale altor tehnologii web (CSS, Javascript, jQuery, XML etc.). Solutiile sunt completate de sisteme de baze de date relationale SQL si de echipamente hardware adecvate proiectate si configurate tot de noi. Asftfel putem oferi nu doar o aplicatie web ci o solutie completa ("la cheie") pentru orice proiect, asigurand si eventuale interfete suplimentare de comunicare SMS, mass-mailing, telefonie SIP etc.

Cat priveste aplicatiile Windows, proiectam si dezvoltam proiecte bazate pe platforma .NET Windows Forms, cu rapoarte personalizate create in tehnologia Crystal Reports. Solutiile dezvoltate exploateaza baze de date SQL si au demonstrat de-a lungul timpului fiabilitate, scalabilitate si adaptabilitate la toate nevoile clientilor nostri.

In toate proiectele in care ne implicam asiguram servicii de mentenanta cu caracter pro-activ care aduc plus-valoare clientilor nostri si asigura durabilitatea si evolutia solutiilor pe care le dezvoltam penru acestia.

 
Etapele realizarii unui proiect, software la comanda, sunt :
 
  • colectarea si analizarea cerintelor clientului
  • intocmirea specificatiilor de proiect impreuna cu beneficiarul (pasi de urmat, deadline-uri, echipamente si tehnologii folosite, etc.)
  • semnarea contractului conform proiectului
  • dezvoltarea software-ului pe baza specificatiilor
  • livrarea sistemului/software-ului realizat si testat intern de catre camscape
  • instalarea, testarea finala si remedierea posibilelor erori descoperite in aceasta etapa
  • prezentarea solutiei pentru ca folosirea software-ului de catre personalul clientului sa fie cat mai usoara

 

 

 

Acest site foloseste cookies. Afla mai multe.

Categorii de cookie-uri utilizate:


Salveaza preferinte