Servicii IT :: servicii web

DNS Hosting

Serviciul DNS are multe roluri, cele mai importante fiind de a indica adresa IP la care se gaseste site-ul pe care incercati sa il accesati sau adresa IP a serverului e-mail cu care doriti sa corespondati.

Evident, daca DNS-ul nu functioneaza, nimic nu mai conteaza. Si totusi, din momentul crearii Internetului, serviciul DNS a fost adesea considerat secundar sau chiar lipsit de importanta. Azi, cand Internetul devine din ce in ce mai complex, DNS-ul devine din ce in ce mai important. Exista aproximativ 100 miliarde de site-uri in lume, care nu pot fi accesate fara functionarea unui serviciu DNS, 100 de miliarde de casute de e-mail care nu pot primi mesaje fara un server DNS care sa decida locatia destinatarului.

Serviciul DNS sta la baza aproape oricarei activitati in Internet, fie ca este vorba despre accesul la un site web sau de trimiterea unui e-mail. Daca DNS-ul nu functioneaza, site-ul dumneavoastra va fi indisponibil sau nu veti primi mesaje e-mail ori veti experimenta alte disfunctionalitati.
dns hosting profesional eurons
Management si control complet, acoperire geografica si redundanta pentru stabilitatea serviciilor tale web
 
Servere 5 SLA 100 % Domenii per cont NELIMITAT Inregistrari per zona NELIMITAT Numar de interogari NELIMITAT Tip de inregistrari TOATE TTL minim 3 secunde Protectie AXFR INCLUS Discount de volum DISPONIBIL
 
Pret per domeniu  de la 1 EUR/luna
 
Preturile nu includ TVA
dns hosting free 4freedns
Management si control, acoperire geografica si redundanta GRATIS
 
 
Servere 4 SLA - Domenii per cont 5 Inregistrari per zona NELIMITAT Numar de interogari NELIMITAT Tip de inregistrari LIMITAT TTL minim 1800 secunde Protectie AXFR INCLUS Discount de volum -
 
Pret per domeniu  GRATUIT
 

Discount de volum (per domeniu)

1 - 10 domenii

2.00 EUR/luna

20.00 EUR/an

11 - 20 domenii

1.50 EUR/luna

15.00 EUR/an

21 - 50 domenii

1.00 EUR/luna

10.00 EUR/an

peste 50 domenii

NEGOCIABIL

Interfata web usor de folosit

Intregul management se face folosind o interfata web securizata. De aici, in cateva minute puteti modifica orice doriti in zona dumneavoastra DNS. Puteti schimba TTL, SOA, MX, NS, inregistrari A, TXT, SPF, etc. Puteti alege intre o varianta wizard de utilizare si cea mai avansata, pentru profesionisti.

Securitate. Securitate

Punem accent pe securitate. Pentru aceasta, folosim software testat si modificat cu multe patch-uri de securitate, multe dintre ele fiind create chiar de noi. Printre altele, sistemul DNS nu permite transfer AXFR neautorizat (copierea tuturor informatiilor dintr-o zona DNS) si nici interogari recursive, protejandu-se astfel de atacuri de tip DNS poisoning.

 

Suport tehnict

Echipa noastra de suport va va raspunde la orice intrebari aveti si va va acorda consultanta in utilizarea sistemului.

Redundanta

5 servere vor mentine inregistrarile dumneavoastra. 5 servere sincronizate instantaneu la orice modificare facuta in interfata de administrare. Serverele sunt mentinute in datacentere certificate cu multiple conexiuni redundante la Internet, pe AS-uri diferite, garantand o solutie robusta impotriva dezastrelor naturale sau marilor blocaje in retea.

Disponibilitate

100% lunar. Da, chiar 100%, garantat prin contract, cu penalizari stipulate in clar.

TTL minim 3 secunde

Adica puteti opera schimbari de provideri sau doar de adrese IP ale serverelor dumneavoastra, avand un downtime de 3 secunde. Nu, nu mai trebuie sa asteptati 24-72 ore cum scrie pe orice site pentru a se propaga schimbarea de IP.

Acoperire geografica

Locatiile datacenterelor acopera Europa (Germania, Suedia, Romania) si SUA. Acest sistem permite un raspuns rapid dar si o propagare eficienta a modificarilor.

Control complet

Puteti adauga orice tip de inregistrare DNS: A, CNAME, SOA, MX, NS, SPF, SRV, TXT, AAAA, CERT, HINFO, KEY, LOC, NAPTR, PTR, RP, SSHFP. Puteti adauga chiar si inregistrari wildcard. Suna prea tehnic? Pe scurt, toate.
 

Inregistrari TXT si SPF

Pentru scaderea gradului de SPAM al mesajelor emise de dumneavoastra, puteti adauga inregistrari TXT si/sau SPF. Daca serverul dumneavoastra e-mail permite semnarea mesajelor folosind DKIM si/sau DomainKeys, atunci aceste inregistrari TXT sunt exact ceea ce aveti nevoie.
Acest site foloseste cookies. Afla mai multe.

Categorii de cookie-uri utilizate:


Salveaza preferinte