Servicii IT :: securitate

Internetul in zilele noastre a ajuns sa fie organizat intr-un mod similar cu viata reala. Avem adrese pe internet, suntem proprietarii anumitor domenii la fel cum suntem proprietari de terenuri, ni s-au construit solutii complexe din servere si routere la fel cum ni s-au construit cladiri de birouri si in aceste solutii avem baze de date de informatii secrete sau confidentiale exact  la fel cum bancile tin bancnotele in seifuri. Daca cineva ar afla informatii dintr-un server despre strategiile dvs. de marketing sau despre ofertele trimise si primite ar insemna indirect ca ati pierde bani ca si cum cineva ar fura banii dvs. din banca. De asemenea pana si oamenii din interior pot fi cei care pot prejudicia compania intentionat sau indirect.

 
Compania noastra ofera teste de penetrare complete care asigura resursele companiei dumneavoastra impotriva atacurilor atat din interiorul cat si din exteriorul infrastructurii prin analiza si testarea tuturor controalelor de securitate. Fie ca doriti identificarea vulnerabilitatilor existente in sistem inaintea atacatorilor sau indeplinirea unei cerinte din standardul PCI DSS, abordarea noastra asigura atingerea punctelor sensibile companiei dumneavoastra datoria focusului pe caracteristicile fiecarul client ajungand astfel sa descoperim fiecare gaura din practicilie si politicile de securitate ale sistemului.

Avand la baza standarde ca ISSAF( Information Systems Security Assessment Framework), OSSTMM( Open Source Security Testing Methodology Manual) si OWASP Testing Guide metodologia folosita pune accent pe latura business a companiei incercand astfel sa identifice cat mai exact riscurile specifice companiei dumneavoastra iar solutiile oferite vulnerabilitatiilor au impact minim asupra productivitatii.
 
Servicii :
 
  • Audit de securitate
  • Teste de penetrare a retelei de date (din interiorul companiei spre exterior, invers si testarea retelei wireless)
  • Teste de securitate a softurilor folosite (in acest moment sunt multe softuri si aplicatii ce deservesc activitatilor de zi cu zi ale companiilor iar folosirea acestora de oriunde prin intermendiul internetului determina IT managerilor multe provocari pentru siguranta companiilor)
  • Monitorizare proactiva a clientului pentru prevenirea unui atac
Acest site foloseste cookies. Afla mai multe.

Categorii de cookie-uri utilizate:


Salveaza preferinte