Servicii IT :: outsourcing it

Outsourcing-ul IT este una dintre activitatile principale ale camscape. Cand spunem outsourcing IT ne referim la tot ce inseamna rezolvarea problemelor legate de unul sau mai multe calculatoare si servere din firma dumneavoastra, in afara de celelalte servicii mentionate pe website-ul nostru.
 
Cu alte cuvinte ne putem ocupa de tot ce inseamna IT&C si mai mult decat atat putem administra si relatia dvs cu furnizorul de internet atat din punct de vedere tehnic cat si din punct de vedere comercial. In felul acesta va veti putea concentra la principalul obiect de activitate.
 
Avantajele outsoucing-ului din domeniul IT sunt financiare dar si operationale atat pentru companiile mici si mijlocii dar si pentru companiile ce au peste 100 de angajati. Un tehnician IT in momentul de fata este platit cu un salariu mediu net de 500 EUR iar taxele platite catre stat pot ajunge la aproximativ 400 EUR deci costul total al angajatului se ridica la 900 EUR. Pentru o companie mica pretul este destul de mare fata de un abonament in medie de 300 EUR iar pentru o companie mijlocie unde abonamentul sa presupunem ca ajunge la 500 EUR diferenta de 400 EUR lunar poate fi folosita in bugetul companiei pentru alte cheltuieli. Daca luam spre exemplu o companie de 100 de angajati putem discuta de minim 3 angajati pentru departamentul IT deci un cost de minim 3500 EUR cu tot cu taxele platite catre stat. In cazul in care externalizam serviciile putem discuta de un abonament de minim 1500 EUR lunar deci o reducere de 2000 EUR lunar sau 24000 EUR anual.
 
Din punct de vedere operational folosirea acestui serviciu de catre o companie scade timpul de administrare a inca unui angajat, poate a inca unui automobil, scolarizarea angajatului, spatiul de birou si mobilier de birou, telefon mobil si calculator, tichete de masa, etc. De asemenea un angajat care se loveste in fiecare zi de aceleasi probleme, in momentul cand va fi confruntat cu o situatie noua, timpul de rezolvare va fi mult mai mare decat a unui angajat ce are anumite certificari si care se confrunta cu situatii complexe in fiecare zi, largindu-si nivelul de cunostinte in mod continuu.
 

Functii ale outsourcing-ului IT promovat de camscape:

 • mentenanta proactiva a calculatoarelor si a serverelor atat din punct de vedere software cat si din punct de vedere hardware
 • mentenanta imprimantelor si a copiatoarelor
 • crearea si mentenanta unei cablari structurate
 • securizarea informatiilor aflate in calculatoare si servere
 • devirusare
 • back-up
 • recuperari date / stergeri permanente de informatii
 • mentenanta tablete si smartphone-uri cu sistem de operare Android, Windows si iOS
 • punct unic de contact pentru toate serviciile IT&C (internet, telefonie fixa sau garantii pentru echipamente)
   
 
 
Pentru o oferta detaliata de pret va rugam sa ne contactati.
Acest site foloseste cookies. Afla mai multe.

Categorii de cookie-uri utilizate:


Salveaza preferinte