Servicii IT :: download

Beneficiaza de puterea aplicatiilor Gratuite sau OpenSource !

camscape iti recomanda o suita de solutii Gratuite sau OpenSource. Desi sunt gratuite, din multe puncte de vedere sunt fie echivalente, fie superioare ca performanta unor sisteme comerciale dezvoltate pentru imbunatatirea calitatii IT. De-a lungul timpului, am invatat sa nu trecem cu vederea aceste variante si am constatat ca sunt variante viabile si performante si cateodata de preferat.

 

 

 

7-Zip free download7-Zip

7-Zip poate fi folosit GRATUIT pe orice calculator, atat pentru uz personal cat si comercial; pentru 7-Zip nu este nevoie sa platiti.
7-Zip este un arhivator de fisiere open source cu o ratie de arhivare foarte crescuta.
7-Zip ruleaza pe sisteme de operare Windows 8 / Windows 7 / Windows Vista / Windows XP / 2008 / 2003 / 2000 / NT / ME / 98.
7-Zip are o imbunatatire a performantei de arhivare cu 2-10% fata de formatul standard zip (WinZip) si de 30-70% in cazul formatului propriu 7z vs zip.

Download 7-Zip (32-bit) from camscape servers
Download 7-Zip (64-bit) from camscape servers
Download latest release from 7-Zip.org:
http://www.7-zip.org/download.html

 

 

 

PDF Creator downloadPDFCreator

Creaza fisiere pdf din orice aplicatie Windows ce dispune de posibilitatea de imprimare. Practic, o imprimanta virtuala ce genereaza un fisier pdf ca rezultat al imprimarii.

Download PDFCreator (32 & 64 bit) from camscape servers
Download latest release from sourceforge:
http://sourceforge.net/projects/pdfcreator/files/latest/download

 

 

 

acces Remote gratuitF1F1 - freeremotesupport.net

F1F1 este o platforma pentru controlul remote al calculatoarelor ce ruleaza sisteme de operare Microsoft Windows. Tehnicienii IT pot folosi aceasta platforma pentru suport oferit la distanta clientilor lor. F1F1 este o platforma dezvoltata folosind exclusiv software OpenSource si poate fi folosita GRATUIT atat in scop personal cat si comercial.

Download latest release from freeremotesupport.net:
http://www.freeremotesupport.net/ro/free-remote-support

 

 

 

mozilla thunderbirdMozilla Thunderbird

este poate una dintre cele mai stabile si puternice aplicatii de email gratuite. Folosind Thunderbird, managementul emailurilor devine o joaca de copil. Si pentru ca principiul de all in one este ceea ce va doriti, Thunderbird te ajuta sa il customizezi exact dupa nevoile tale, folosind add-onuri specifice pentru fiecare cerinta. Astfel se pot crea calendare, addressbook-uri la comun, etc.

Download latest release from Thunderbird download page:
http://www.mozilla.org/en-GB/thunderbird/

 

 

 

mozilla firefoxMozilla Firefox

navigheaza pe internet mai rapid, mai securizat si mai eficient ca niciodata. Cu Mozilla Firefox ai tot ce iti trebuie de la un browser, mai mult, il poti customiza dupa nevoile tale, folosind multitudinea de add-onuri disponibile.

Download latest release from Firefox download page:
http://www.mozilla.org/en-US/firefox/new/

 

 

 

IrfanViewIrfanView

Una dintre cele mai populare aplicatii de vizualizat imagini, si nu numai ... Extrem de rapid, cu IrfanView poti vizualiza, converti, scala, crea slideshow-uri si chiar automatiza aceste procese. Iar folosind plugin-urile puse la dispozitie, acum ai garantia ca vezi tot. Proiectat sa fie simplu de utilizat pentru incepatori si puternic pentru utilizatorii avansati.

IrfanView este GRATUIT doar pentru folosirea in regim personal sau in scopuri educationale sau umanitare; pentru folosirea in scop comercial este necesara achizitionarea de licente specifice. http://www.irfanview.com/eula.htm

Download latest release from IrfanView .com:
http://www.irfanview.com/

 

 

 

piriform ccleanerCCleaner Free

desi varianta gratuita nu mai poate fi folosita in scop comercial [http://www.piriform.com/legal/software-license/ccleaner], acest lucru nu impiedica utilizatorii de acasa de a beneficia de puterea de optimizare a acestui program: fisiere temporare, istoric, registry, compactare baze de date, etc, optimizare cu rezultat vizibil in viteza calculatorului obtinuta cu cateva click-uri. Pentru utilizarea in scop comercial se pot achizitiona versiunile comerciale (Professional si Business).

Download latest CCleaner release from piriform:
http://www.piriform.com/ccleaner/download

 

 

 

truecryptTrueCrypt

Ce se intampla daca va pierdeti sau va este furat notebook-ul? Va veti petrece probabil cateva zile schimband parole pentru diverse aplicatii, vorbind cu banca si asa mai departe. Cat despre pozele mai mult sau mai putin ortodoxe... Asa ca, pastreaza-ti datele in siguranta, criptate automat in timp real folosind TrueCrypt, aplicatie OpenSource de criptare date pe sisteme Windows, MacOS sau Linux. Numai daca introduci parola la boot vei putea accesa datele de pe harddisk, si de data aceasta este vorba despre o protectie reala.

Download latest relese from truecrypt.org
http://www.truecrypt.org/downloads

 

 

 

OpenVPNOpenVPN

Creaza tuneluri si retele de tip VPN (Virtual Private Network).

Compatibilitate, instalare si configurare in Windows 8: vezi aici: http://www.itkb.ro/kb/pentru-tonti/openvpn-si-windows-8

Download OpenVPN 2.3.3 (32 & 64-bit) from camscape servers
Download latest release from OpenVPN download page:
http://openvpn.net/index.php/open-source/downloads.html

 

 

 

Aplicatie buton START in Windows 8.1 - Start Menu 8 v1.4.0Start Menu 8

Va lipseste butonul de START din Windows 8 - 8.1 ?

Instalare si configurare: vezi aici: http://www.camscape.ro/compania/blog/butonul-start-in-windows-8


Download version 1.4.0 from camscape servers
Download latest release from majorgeeks.com:
http://www.majorgeeks.com/files/details/start_menu_8.html

Acest site foloseste cookies. Afla mai multe.

Categorii de cookie-uri utilizate:


Salveaza preferinte