Servicii IT :: cumpara in rate

CUMPARA IN RATE

Echipamentele IT de inalta performanta nu sunt ieftine, costul de cumparare va poate afecta lichiditatea firmei, fiind de multe ori necesar sa apelati la imprumuturi de la banca sau furnizori. Achizitia in rate este o alternativa care nu va va afecta bonitatea si capacitatea de a va imprumuta.

Prin urmare, v-ati saturat de calculatoarele invechite si de facturile imense de la curent ? Angajatii dumneavoastra conteaza, asa ca noi, camscape, ne-am gandit la solutia completa de care aveti nevoie:

echipamente it - calculatoare si periferice in rate prin camscape si grenke


Cumpara calculatoare noi si periferice in rate

Acum puteti plati in rate echipamentele IT de care aveti nevoie. Fara drumuri la banca, fara batai de cap, datorita parteneriatului nostru cu GRENKE.

Avantajele achizitiei in rate:

- Avans 0,00 %
- Rate mici. De exemplu, pentru o achizitie de 1000 EUR pe 12 luni platiti doar 87,92 EUR/luna. Sau pentru echipamente in valoare totala de 3000 EUR pe 36 luni platiti doar 98,22 EUR/luna.
- Contracte de minim 500 de euro pentru o gama larga de produse si servicii IT&C, atat hardware cat si software
- Contractul este de fapt un contract de chirie cu posibilitatea de achizitie la final de contract. Fiind chirie, valoarea ratei se va deduce in intregime din impozitul platit, conform legii.
- Parteneriat solid si de durata
- Aprobare ultra rapida
- Documentatie simpla


Preturi competitive

Suntem parteneri cu peste 20 de producatori mari de hardware (Intel, HP, Lenovo, Allview, Apple, Seagate...) si alti peste 20 de producatori mari de software (Microsoft, Avast, Kaspersky, Winrar, Adobe...) . Asta garanteaza ca va putem oferi cel mai bun pret, dar daca nu ne credeti, cereti o oferta si comparati-o cu magazinul online favorit.

Consultanta pentru achizitia echipamentelor IT in rate

Va recomandam ce anume sa achizitionati in urma unui studiu facut la sediul dumneavoastra. Foarte des se cumpara un sistem de calcul sau o imprimanta doar fiindca are procesorul puternic sau ca arata bine. Noi va vom prezenta mai multe variante, cu avantaje si dezavantaje conform cu afacerea dumneavoastra, si veti avea siguranta ca ati ales ceea ce vi se potriveste cel mai bine.

Livrarea echipamentelor IT achizitionate in rate

Le livram noi, gratuit la sediul dumneavoastra (Bucuresti si zonele limitrofe)

Instalarea si configurarea produselor

Le livram gata instalate si configurate, conform cu cerintele dumneavoastra.

Intretinerea

Odata livrate si instalate, va putem oferi service si suport telefonic sau on-site.

Achizitionati astazi echipamente noi in rate si veti beneficia pe langa o reducere de 10% din factura la curent, de o performanta cel putin dubla a echipamentelor si de consultanta cu adevarat profesionala din partea noastra.

Nu ezitati sa ne contactati pentru a stabili impreuna un plan de achizitie echipamente IT in rate.
camscape logo white © 1996 - 2017 Camscape Services SRL
All rights reserved

Compania | Contact | blog
CAMSCAPE ISO 9001 - 27001 ISO 9001:2008
ISO/IEC 27001:2013
Servicii IT
click2call
solicita suport camscape
security feeds
close
click2call este serviciul prin care ne poti suna GRATUIT printr-un simplu click.

Efectuarea unui apel :
Pentru a efectua un apel GRATUIT catre camscape trebuie sa completati corect formularul din stanga: Numele dvs., Telefonul dvs., codul antispam si sa dati click pe butonul Suna.

Cum functioneaza ?
Simplu, noi va sunam pe dumneavoastra si va conectam cu unul dintre operatorii nostri.
Fara nici un cost.

Termeni si conditii de utilizare serviciu click2call
click2call functioneaza de luni pana vineri, in intervalul orar 9-18 si se adreseaza in special persoanelor doritoare sa afle informatii curente despre serviciile IT oferite de camscape
Serviciul este limitat la un apel per ora per IP. Apelurile precum si datele de conectare la formularul serviciului pot fi inregistrate pentru a preveni abuzul in folosirea serviciului.
Se considera abuz in folosirea serviciului si se va pedepsi conform legislatiei in vigoare: folosirea unui numar de telefon altul decat cel personal.

Folosirea serviciului click2call implica acceptarea prezentelor termeni si conditii.
Numele dvs. *
Telefonul dvs. *
* campuri obligatorii
Accept termenii si conditiile de utilizare click2call
close
Numele dvs. *
Email *
Telefon
Compania
Problema semnalata *
* campuri obligatorii