Produse :: syncbackup

Sistem de backup incremental SYNCBACKUP

SISTEM DE BACKUP INCREMENTAL SYNCBACKUP

 

Backup este un termen foarte cunoscut si totusi deopotriva neinteles si prost folosit.

 

Backup nu este copierea din cand in cand pe un CD, stick USB sau chiar pe un server de fisiere a datelor importante. Pentru simplul motiv ca daca trebuie sa faceti asta manual nu o veti face deloc. Aceasta actiune se poate numi salvare de siguranta, dar nu backup. Este potrivita poate pentru acasa, dar nu pentru mediul business.

 

Backup nu este nici o configuratie cu 2 sau mai multe harddisk-uri in RAID, asa cum orice server modern este construit. Pentru simplul motiv ca daca veti sterge din greseala un fisier, RAID-ul isi va face datoria si va sterge acel fisier instantaneu de pe toate discurile din matricea RAID.

 

Backup-ul are nevoie de cateva caracteristici importante pentru a fi numit backup, si aceste caracteristici sunt acelea care va ajuta, ca o asigurare, sa va desfasurati activitatea in conditii sigure:

 

 • backup-ul trebuie sa fie automatizat. Nu poti sa te bazezi pe actiunea unei persoane, sistemul trebuie sa fie programat sa isi salveze datele importante. Singur.

 • backup-ul trebuie sa fie periodic. Nu este eficient ca o persoana sa aiba grija unei actiuni periodice suplimentare. Backup-ul trebuie programat ca pur si simplu sa se intample din cand in cand. O data pe zi, o data pe saptamana.

 • backup-ul trebuie sa ofere versionare. Adica sa salveze, cu fiecare ocazie, acelasi fisier in diferitele sale forme, dupa diferitele sale modificari. Ce se intampla daca ai modificat ceva si ai gresit, fara nici o rea vointa? Simplu, te intorci la versiunea anterioara. Acelasi backup cu versionare te ajuta si in cazul infectarii cu troiani de tip CryptoLocker http://en.wikipedia.org/wiki/CryptoLocker sau Cryptowall http://www.techrepublic.com/article/cryptowall-what-it-is-and-how-to-protect-your-systems/

 • backup-ul trebuie sa ofere posibilitatea de backup incremental adica sa salveze numai ceea ce s-a modificat, nu tot setul de date importante, mai ales atunci cand ofera versionare. Daca aveti 100GB de date importante si aveti un sistem de backup incremental, veti avea loc pentru 7 zile de backup in, probabil, doar 200GB. Este foarte diferit de un sistem care ar necesita 700GB, si de aici o economie.

 

Poate ca toate aceste lucruri va sunt cunoscute. Si poate ca ati incercat deja sa implementati un astfel de sistem in companie. Doar ca ... apare pretul. De exemplu, un sistem de backup incremental pentru 20 de statii de lucru, are nevoie de aproape 4000 EUR, impartiti in:

 

 • storage. Adica serverul sau storage-ul in cloud pe care se vor pastra datele salvate. Cost aproximativ pentru un server local: 1000 EUR

 • sistem de operare pentru storage. De obicei este ales Microsoft Windows Server, cost 700 EUR

 • software de backup. De exemplu Acronis sau Symantec BackupExec. Cost aproximativ: 2000 EUR

 

 

Noi va propunem SyncBackup, un sistem de backup care sa va economiseasca aproximativ 3000 EUR, pentru simplul motiv ca folosim software OpenSource.

 

Sistemul SyncBackup ofera:

 • Este rapid. Avand la dispozitie backup-ul de tip incremental si supraveghind continuu schimbarile de fisiere din zonele incluse in backup, backup-ul este rapid
 • Usor de configurat. Serverul de backup precum si clientul pot fi configurate printr-o interfata web.
 • Interfata web intuitiva. Prin aceasta interfata, in limba romana, engleza, germana, franceza si altele, se pot urmari starile clientilor si statistici sau recupera (restore) fisiere sterse.
 • Restaurare la indemana utilizatorului. Poate cea mai importanta caracteristica a SyncBackup, utilizatorul poate sa isi recupereze singur fisierele sau directoarele sterse, direct din interfata web, fara a apela la departamentul IT.
 • Suport sisteme de operare. Clientul SyncBackup poate fi instalat pe orice sistem de operare Microsoft Windows XP, Vista, 7 sau 8, precum si pe orice distributie Linux.
 • Backup fara sa simti. SyncBackup ofera backup pentru orice fisier, inclusiv fisierele deschise si in curs de modificare. Limitarile de trafic posibile garanteaza un backup care sa nu deranjeze utilizatorul in activitatea sa curenta.
 • Backup de fisiere. SyncBackup salveaza fisierele de pe sistemele de operare Microsoft Windows si Linux in modul full backup sau incremental. Diverse setari permit o incarcare optima a storage-ului in functie de retentia dorita.
 • Backup de imagini. SyncBackup ofera posibilitatea de Image Backup pentru sistemele de operare Microsoft Windows.
 • Backup compresat. SyncBackup compreseaza atat transferul fisierelor cat si stocarea lor pentru a economisi atat latimea de banda a conexiunii dvs cat si spatiul ocupat in storage. Mai mult, fisierele identice care sunt gasite pe statii de lucru diferite sunt copiate o singura data.
 • Backup securizat. SyncBackup cripteaza atat transferul fisierelor cat si stocarea lor pentru securitatea datelor dvs.
 • Cryptolocker sau Cryptowall. Un backup incremental este singura garantie in fata atacurilor de tip Ransomware.

 

 

SyncBackup cu storage local

Direct si simplu, putem oferi spre exemplu servere cu spatii de stocare de 9TB pentru mai putin de 1000 EUR. Adica 1000 EUR in loc de 4000 EUR.

 

a. SyncStorage 3-1 ESMB1000

 

Storage potrivit pentru companii mici, ofera un sistem robust si puternic bazat pe procesorul Intel 1037U @1.8GHz, 4GB RAM si 3TB spatiu disponibil in RAID1 pentru redundanta datelor. Carcasa nu este rackmountable dar are dimensiuni mici (doar 95x245x236 mm) si este silentioasa.

 SISTEM DE BACKUP INCREMENTAL SYNCBACKUP

Pret: 390,00 EUR

 

b. SyncStorage 9-5 LSMB1000 R2

 

Storage potrivit pentru companii cu nevoi mai ridicate de stocare, ofera un sistem rackabil 2U bazat pe procesorul Intel 1037U @1.8GHz, 4GB RAM si 9TB spatiu disponibil in RAID5 sau 6TB spatiu disponibil in RAID10 pentru redundanta datelor.

 SISTEM DE BACKUP INCREMENTAL SYNCBACKUP

Pret: 690,00 EUR

 

c. SyncStorage 9-5 ASMB1000 R1

 

Storage potrivit pentru companii cu nevoi ridicate de stocare pe echipamente puternice, ofera un sistem rackabil 1U bazat pe procesorul Intel G3220 @3.0GHz, 4GB RAM si 9TB spatiu disponibil in RAID5 sau 6TB spatiu disponibil in RAID10 pentru redundanta datelor. Mai mult, sistemul ofera 4 placi de retea gigabit configurate in bonding pentru accesul rapid la server, permitand astfel un sistem multiuser performant.

 SISTEM DE BACKUP INCREMENTAL SYNCBACKUP

Pret: 1.030,00 EUR

 

 

SyncBackup cu storage in cloud

De ce sa cumperi echipamente cand poti sa folosesti un serviciu securizat in cloud ? Un server de 1000 EUR nu costa defapt doar 1000 EUR, trebuie sa iei in calcul si curentul consumat, dulapul de comunicatie, UPS-ul, etc.

 

Va putem oferi serviciul SyncBackup in cloud:

 • Fiecare cont este instalat pe o masina virtuala separata, nu exista posibilitatea de atacuri cross-client. Datele dumneavoastra nu sunt niciodata la comun cu datele altor clienti
 • Traficul intre statiile de lucru si spatiul de stocare este securizat si criptat end-to-end
 • Spatiul de stocare este criptat si compresat
 • Va puteti accesa datele, securizat, pe orice conexiune Internet, sistemul avand practic si functia de cloud storage

 

 

START

MEDIU

ALL

EXTRA

Spatiu de stocare

500 GB

1000 GB

2000 GB

de la 3000 GB

Datacenter

Romania / Germania

la alegere

Romania / Germania

la alegere

Romania / Germania

la alegere

Germania

Trafic inclus

NELIMITAT

NELIMITAT

NELIMITAT

NELIMITAT

Suport inclus

DA, 6 ore lunar

DA, 6 ore lunar

DA, 6 ore lunar

DA, 6 ore lunar

Securitate

Update-uri periodice de securitate, senzori de monitorizare a activitatii, evaluari automate a log-urilor cu crearea de alarme

Update-uri periodice de securitate, senzori de monitorizare a activitatii, evaluari automate a log-urilor cu crearea de alarme

Update-uri periodice de securitate, senzori de monitorizare a activitatii, evaluari automate a log-urilor cu crearea de alarme

Update-uri periodice de securitate, senzori de monitorizare a activitatii, evaluari automate a log-urilor cu crearea de alarme

    RECOMANDAT    

Pret lunar

69,00 EUR

99,00 EUR

189,00 EUR

CALL

 

 

SyncBackup Hibrid

Datorita structurii opensource a solutiei, putem crea pentru dvs un sistem care sa cuprinda atat backup local ieftin cat si backup in cloud pentru protectie Area Disaster Recovery, sincronizat sau in sistem dual-layer.

 

 

Interfata de configurare SyncBackup

Lista de clienti (calculatoare si servere) si statusul lor

SISTEM DE BACKUP INCREMENTAL SYNCBACKUP

 

Operatiuni in curs

SISTEM DE BACKUP INCREMENTAL SYNCBACKUP

 

Alegerea fisierului/directorului de restaurat. Cu un simplu click, acesta este descarcat din browser.

SISTEM DE BACKUP INCREMENTAL SYNCBACKUP

 

Statistici generale

SISTEM DE BACKUP INCREMENTAL SYNCBACKUP SISTEM DE BACKUP INCREMENTAL SYNCBACKUP

 

Statistici : variatia ocuparii spatiului de stocare.

De remarcat stabilizarea cresterii spatiului ocupat datorita tipului incremental de backup.

SISTEM DE BACKUP INCREMENTAL SYNCBACKUP

 

Setari

SISTEM DE BACKUP INCREMENTAL SYNCBACKUP

Acest site foloseste cookies. Afla mai multe.

Categorii de cookie-uri utilizate:


Salveaza preferinte