Produse :: pontix

solutie de pontaj profesionala de la camscape - produse camscapePONTIX este o solutie avansata pentru pontaj si controlul accesului in incintele companiei dumneavoastra, avand la baza o aplicatie software flexibila si performanta, suportand dezvoltari si interfatari nelimitate cu alte sisteme.

Aplicatia aflata la baza sistemului inlocuieste condica de prezenta printr-o solutie tehnologica moderna si sigura, permitand totodata raportari detaliate ale prezentei personalului in locatii. Sistemul se bazeaza pe echipamente control acces actionate pe baza cardurilor RFID (radio), carduri ce identifica unic in baza de date posesorul lor.

Echipamentele se pozitioneaza la fiecare cale de acces care necesita supraveghere si pot comanda la randul lor sisteme automatizate tip yala electromagnetica pentru deschiderea/inchiderea usilor sau sisteme avansate de turnicheti motorizati.


pontix


Prin apropierea cardului de echipamentul de acces acesta este identificat in sistem. Datele de acces sunt transmise apoi catre serverul central ce ruleaza aplicatia software. Transmisia datelor se face folosind conexiune Ethernet, deci nu exista limitari referitoare la pozitionarea serverului fata de echipamentele de acces. Folosind conexiuni de tip VPN sau chiar acces peste Internet, echipamentele dintr-un oras pot transmite date catre serverul aflat in alt oras.


pontix - solutie de pontaj profesionala

Aplicatia poate fi accesibila securizat prin intermediul Internetului. Din aceasta aplicatie, departamentele responsabile pot obtine rapoarte detaliate despre accesul în incintele companiei:
– intrari sau iesiri grupate functie de perioada, card, departament, etc.
– personal aflat in incinta la un moment dat
– durata acceselor
– ora medie de intrare sau iesire în si din incinta
– personal care nu a pontat

Toate rapoartele au diferite optiuni, precum weekend, zile libere legal, in timpul sau inafara programului, perioada, departament sau chiar persoana.

pontix - solutie de pontaj profesionala   pontix - solutie de pontaj profesionala

Rapoartele pot fi exportate in format EXCEL, CSV, PDF. Acestea pot fi importate in aplicatiile dumneavoastra spre a fi procesate suplimentar. Deasemenea, exista posibilitatea interfatarii acestei aplicatii cu sisteme informatice integrate (ERP, CRM).

pontix - solutie de pontaj profesionalapontix - solutie de pontaj profesionala

Aplicatia beneficiaza de configurari flexibile ale sistemului de pontare, mentionand:

– orar de lucru
– lista sarbatori legale
– definire weekend

Folosirea aplicatiei va permite astfel, printre alte functiuni, monitorizarea respectarii programului de lucru, la nivel de persoana sau departament, avand posibilitatea eliminarii falselor abateri de catre personalul administrativ, cu motivatie. Aplicatia inlocuieste astfel
condica de prezenta printr-o solutie tehnologica moderna si sigura. Exista posibilitatea integrarii mai multor locatii in acelasi sistem centralizat de raportare, avand astfel controlul direct asupra intregii politici de acces a companiei dumneavoastra indiferent de gradul de intindere geografica sau de numarul de incinte supravegheate.
camscape logo white © 1996 - 2017 Camscape Services SRL
All rights reserved

Compania | Contact | blog
CAMSCAPE ISO 9001 - 27001 ISO 9001:2008
ISO/IEC 27001:2013
Servicii IT
click2call
solicita suport camscape
security feeds
close
click2call este serviciul prin care ne poti suna GRATUIT printr-un simplu click.

Efectuarea unui apel :
Pentru a efectua un apel GRATUIT catre camscape trebuie sa completati corect formularul din stanga: Numele dvs., Telefonul dvs., codul antispam si sa dati click pe butonul Suna.

Cum functioneaza ?
Simplu, noi va sunam pe dumneavoastra si va conectam cu unul dintre operatorii nostri.
Fara nici un cost.

Termeni si conditii de utilizare serviciu click2call
click2call functioneaza de luni pana vineri, in intervalul orar 9-18 si se adreseaza in special persoanelor doritoare sa afle informatii curente despre serviciile IT oferite de camscape
Serviciul este limitat la un apel per ora per IP. Apelurile precum si datele de conectare la formularul serviciului pot fi inregistrate pentru a preveni abuzul in folosirea serviciului.
Se considera abuz in folosirea serviciului si se va pedepsi conform legislatiei in vigoare: folosirea unui numar de telefon altul decat cel personal.

Folosirea serviciului click2call implica acceptarea prezentelor termeni si conditii.
Numele dvs. *
Telefonul dvs. *
* campuri obligatorii
Accept termenii si conditiile de utilizare click2call
close
Numele dvs. *
Email *
Telefon
Compania
Problema semnalata *
* campuri obligatorii