Produse :: pontix

solutie de pontaj profesionala de la camscape - produse camscapePONTIX este o solutie avansata pentru pontaj si controlul accesului in incintele companiei dumneavoastra, avand la baza o aplicatie software flexibila si performanta, suportand dezvoltari si interfatari nelimitate cu alte sisteme.

Aplicatia aflata la baza sistemului inlocuieste condica de prezenta printr-o solutie tehnologica moderna si sigura, permitand totodata raportari detaliate ale prezentei personalului in locatii. Sistemul se bazeaza pe echipamente control acces actionate pe baza cardurilor RFID (radio), carduri ce identifica unic in baza de date posesorul lor.

Echipamentele se pozitioneaza la fiecare cale de acces care necesita supraveghere si pot comanda la randul lor sisteme automatizate tip yala electromagnetica pentru deschiderea/inchiderea usilor sau sisteme avansate de turnicheti motorizati.


pontix


Prin apropierea cardului de echipamentul de acces acesta este identificat in sistem. Datele de acces sunt transmise apoi catre serverul central ce ruleaza aplicatia software. Transmisia datelor se face folosind conexiune Ethernet, deci nu exista limitari referitoare la pozitionarea serverului fata de echipamentele de acces. Folosind conexiuni de tip VPN sau chiar acces peste Internet, echipamentele dintr-un oras pot transmite date catre serverul aflat in alt oras.


pontix - solutie de pontaj profesionala

Aplicatia poate fi accesibila securizat prin intermediul Internetului. Din aceasta aplicatie, departamentele responsabile pot obtine rapoarte detaliate despre accesul în incintele companiei:
– intrari sau iesiri grupate functie de perioada, card, departament, etc.
– personal aflat in incinta la un moment dat
– durata acceselor
– ora medie de intrare sau iesire în si din incinta
– personal care nu a pontat

Toate rapoartele au diferite optiuni, precum weekend, zile libere legal, in timpul sau inafara programului, perioada, departament sau chiar persoana.

pontix - solutie de pontaj profesionala   pontix - solutie de pontaj profesionala

Rapoartele pot fi exportate in format EXCEL, CSV, PDF. Acestea pot fi importate in aplicatiile dumneavoastra spre a fi procesate suplimentar. Deasemenea, exista posibilitatea interfatarii acestei aplicatii cu sisteme informatice integrate (ERP, CRM).

pontix - solutie de pontaj profesionalapontix - solutie de pontaj profesionala

Aplicatia beneficiaza de configurari flexibile ale sistemului de pontare, mentionand:

– orar de lucru
– lista sarbatori legale
– definire weekend

Folosirea aplicatiei va permite astfel, printre alte functiuni, monitorizarea respectarii programului de lucru, la nivel de persoana sau departament, avand posibilitatea eliminarii falselor abateri de catre personalul administrativ, cu motivatie. Aplicatia inlocuieste astfel
condica de prezenta printr-o solutie tehnologica moderna si sigura. Exista posibilitatea integrarii mai multor locatii in acelasi sistem centralizat de raportare, avand astfel controlul direct asupra intregii politici de acces a companiei dumneavoastra indiferent de gradul de intindere geografica sau de numarul de incinte supravegheate.
Acest site foloseste cookies. Afla mai multe.

Categorii de cookie-uri utilizate:


Salveaza preferinte