Produse :: mylivebackup

myLiveBackup este o forma foarte usoara de management si salvare a datelor cu caracter importantAcest serviciu este una dintre optiunile pe care le puteti accesa pe langa serviciile de hosting si nu numai. myLiveBackup este o forma foarte usoara de management si salvare a datelor cu caracter important pentru activitatea de zi cu zi a unui angajat sau chiar a dumneavoastra.

Modalitatea de salvare a documentelor importante, a bazelor de date, poze, scanari, etc. Se face cu ajutorul unui software instalat pe calculatorul sau serverul dumneavoastra si un alt server central situat intr-un data center cu securitate software si fizica maxima (vezi serviciile de hosting). Lucrul cu acest software este similar cu oricare alt software folosit pana acum iar ransmisia fisierelor catre serverele noastre se face securizat, utilizand certificate digitale pe 256 biti.

Stocarea fisierelor dumneavoastra pe serverele noastre se face criptat, neexistand posibilitatea deschiderii acestora fara parola pe care o stiiti doar dumneavoastra.

Avantaje si beneficii ale serviciului myLiveBackup fata de optiunile traditionale de stocare a datelor :

 • scaderea costurilor de achizitie dar si de administrare cu echipamentele. Informatiile sunt stocate pe serverele camscape
 • scaderea costurilor cu achizitionarea licentelor pentru alte software-uri de instalat pe serverul propriu de stocare a datelor
 • timp salvat prin un acces mai usor, rapid si de oriunde a datelor salvate fata de o solutie cu banda magnetica, scrierea de CD-uri / DVD-uri, configurarea diferitelor servere, sau alte activitati. De asemenea aplicatia salveaza conform setarilor dorite de dumneavoastra
 • siguranta sporita a back-ului prin replicarea informatiilor pe servere situate in alte zone geografice ( alte centre de date ) astfel solutia reprezentand o alternativa in cazul unui sistem de tip Area Disaster Recovery.
In concluzie servicul myLiveBackup este o solutie simpla, rapida dar si foarte sigura de a salva rezultatul muncii de zi cu zi, avand oricand la dispozitia dumneavoastra aceste informatii in cazul pierderii lor.

Exemple ale preturilor :
 • 2GB ( 2 copii ale datelor ) - 8 EUR / luna
 • 20GB ( 1 copie a datelor ) - 21 EUR / luna
 • 100GB ( 1 copie a datelor ) - 56 EUR / luna

Alta posibilitate de achizitie :
 • 6 EUR taxa de management lunara
 • 1 EUR / GB pentru 1-9 GB
 • 0.75 EUR / GB pentru 10-49 GB
 • 0.5 EUR / GB peste 50 GB
camscape logo white © 1996 - 2017 Camscape Services SRL
All rights reserved

Compania | Contact | blog
CAMSCAPE ISO 9001 - 27001 ISO 9001:2008
ISO/IEC 27001:2013
Servicii IT
click2call
solicita suport camscape
security feeds
close
click2call este serviciul prin care ne poti suna GRATUIT printr-un simplu click.

Efectuarea unui apel :
Pentru a efectua un apel GRATUIT catre camscape trebuie sa completati corect formularul din stanga: Numele dvs., Telefonul dvs., codul antispam si sa dati click pe butonul Suna.

Cum functioneaza ?
Simplu, noi va sunam pe dumneavoastra si va conectam cu unul dintre operatorii nostri.
Fara nici un cost.

Termeni si conditii de utilizare serviciu click2call
click2call functioneaza de luni pana vineri, in intervalul orar 9-18 si se adreseaza in special persoanelor doritoare sa afle informatii curente despre serviciile IT oferite de camscape
Serviciul este limitat la un apel per ora per IP. Apelurile precum si datele de conectare la formularul serviciului pot fi inregistrate pentru a preveni abuzul in folosirea serviciului.
Se considera abuz in folosirea serviciului si se va pedepsi conform legislatiei in vigoare: folosirea unui numar de telefon altul decat cel personal.

Folosirea serviciului click2call implica acceptarea prezentelor termeni si conditii.
Numele dvs. *
Telefonul dvs. *
* campuri obligatorii
Accept termenii si conditiile de utilizare click2call
close
Numele dvs. *
Email *
Telefon
Compania
Problema semnalata *
* campuri obligatorii