Produse :: myconnect

Doriti un IP fix iar provider-ul dumneavoastra nu va poate oferi acest lucru?
Va conectati la Internet din mai multe locatii dar sunteti obligat sa accesati anumite site-uri sau aplicatii web de la o adresa IP unica?


myCONNECT este solutia pe care o cautati.

myCONNECT Server este un server virtual alocat in exclusivitate catre dumneavoastra sau partajat intre maxim 4 clienti, atat in sensul sistemului hardware, cat si a conexiunii la Internet, a latimii de banda si a adresei IP folosite. Functionalitatea sistemului hardware si a conexiunii acestuia la Internet este garantata 99,9% lunar.

myCONNECT va actiona ca si gateway (poarta de iesire) unic catre aplicatia pe care doriti sa o accesati in Internet. Va veti conecta la acest server din orice locatie, folosind orice conexiune de Internet disponibila (3G, ADSL, IP dinamic, etc.), pe baza unui certificat digital emis de catre noi, certificat unic la nivel de utilizator. Astfel, orice conexiune initiata catre aceasta aplicatie, via myCONNECT va avea tot timpul aceeasi adresa IP de iesire, indiferent de providerul folosit sau de locatia dumneavoastra fizica.

myCONNECT nu este un serviciu de VPN recomandat pentru ascunderea identitatii dumneavoastra in Internet, nu este un PROXY si nici un anonimizator, ci dimpotriva, va localizeaza unic permitand astfel aplicatiilor securizate la care aveti acces identificarea clara.
myconnect vpn start
Server in regim shared, maxim 4 clienti per server
 
SLA 99,9% Conexiune 100Mbps Trafic NELIMITAT PPTP 8 OpenVPN - Suport tehnic INCLUS
 
Pret   9 EUR/luna
 
Preturile nu includ TVA
myconnect vpn optim
Server dedicat

 
SLA 99,9% Conexiune 100Mbps Trafic NELIMITAT PPTP 24 OpenVPN 8 Suport tehnic INCLUS
 
Pret   19 EUR/luna
 
Preturile nu includ TVA
myconnect vpn extreme
Server dedicat

 
SLA 99,9% Conexiune 100Mbps Trafic NELIMITAT PPTP 128 OpenVPN 128 Suport tehnic INCLUS
 
Pret   49 EUR/luna
 
Preturile nu includ TVA
myconnect vpn schema
securitate in quickhosting vps

Securitate. Securitate.

Punem accent pe securitate.
Pentru aceasta, folosim software testat si modificat cu multe patch-uri de securitate, multe dintre ele fiind create chiar de noi.
Ne ajuta foarte mult experienta de peste 17 ani in domeniu precum si experienta obtinuta din mentenarea server-elor altor clienti.
suport tehnic myconnect VPN

Suport tehnic.

Probleme? Intrebari? Nelamuriri? De ce nu a ajuns e-mailul catre X? De ce nu am primit e-mail de la Y? Suntem aici sa va raspundem, sa va explicam erorile altora sau sa depanam erorile sistemului. Imediat!
datacenter myconnect VPN

Datacenter.

Nu operam propriul datacenter, pentru aceasta exista companii specializate. Colocam echipamentele noastre in datacentere pe care ne putem baza, si care indeplinesc cele mai inalte standarde in domeniu.
disponibilitate myconnect VPN

Disponibilitate

99,9% lunar. Garantat prin contract, cu penalizari in clar.

 
Acest site foloseste cookies. Afla mai multe.

Categorii de cookie-uri utilizate:


Salveaza preferinte