Produse :: easyhotspot

securitate - easy hotspotAflat sub titulatura camscape, serviciul easyhotspot este posibilitatea de a oferi clientilor servicii de internet gratuite prin Wi-Fi dar sigure pentru dumneavoastra.

Acest serviciu se adreseaza in mod special cafenelelor, hotelurilor si firmelor ce doresc sa puna la dispozitie o conexiune gratuita clientilor lor dar sigura pentru ofertant.

Avantajul acestei solutii este faptul ca este  usor de folosit prin aplicatia inclusa pe care o contine, iar prin intermediul aceleeasi aplicatii administratorul poate limita accesul la internet sau la anumite date sau informatii din internet in orice moment. Tot aceasta aplicatie ofera rapoarte de trafic detaliate cu privire la navigarea "oaspetilor" din retea.

In concluzie easyhotspot vă asigură:
 • acces wireless sau prin cablu pentru orice echipament, fără proceduri complicate, doar cu un click.
 • siguranţa identificării clientului, conexiunea fiind folosită doar de clienţii sau partenerii dumneavoastră, nu şi de către cei aflaţi întâmplător în aria de acoperire a locaţiei.
 • limitarea accesului utilizatorilor la anumite zone sau date restricţionate din reţeaua dumneavoastră internă.
 • controlul total asupra conexiunii şi a utilizatorilor, în raport cu timpul petrecut de aceştia şi a frecvenţei de conectare.
 • rapoarte de trafic detaliate şi la obiect.


Camscape vă oferă sistemul easyhotspot în regim de închiriere, în două variante contractuale:


easyhotspotNOW!

Echipamentele incluse în ofertă:
 • router easyhotspot, instalat şi configurat conform conexiunii dumneavoastră la Internet existente.

Serviciile incluse în ofertă:
 • sistem easyhotspot instalat şi configurat conform necesităţilor dumneavoastră.
 • mentenanţă exclusiv remote asupra echipamentelor, în limita a 2 ore lunar.
 • Camscape îşi rezervă dreptul de a afişa anunţuri publicitare pe paginile sistemului.

Preţ: începând de la 20 EUR/lunar per sistem instalat


easyhotspotNOADS!

Echipamentele incluse în ofertă:
 • router easyhotspot, instalat şi configurat conform conexiunii dumneavoastră la Internet existente.

Serviciile incluse în ofertă:
 • sistem easyhotspot instalat şi configurat conform necesităţilor dumneavoastră.
 • mentenanţă exclusiv remote asupra echipamentelor, în limita a 2 ore lunar.
 • Camscape nu afişează anunţuri publicitare pe paginile sistemului, sau afişează numai anunţuri publicitare cerute de dumneavoastră.

Preţ: începând de la 80 EUR/lunar per sistem instalat


Pentru ambele tipuri de contracte, preţul este valabil în cazul unui angajament de 1 an. Pentru perioade contractuale mai mici de un an, vă rugăm să ne contactaţi. Deasemenea, se acordă suplimentar o reducere de 10% pentru plata în avans pentru toată perioada contractată.

Există posibilitatea dezvoltării suplimentare, contra cost, atât din punct de vedere hardware (sisteme de protecţie şocuri de tensiune, UPS, rack, alte echipamente), cât şi din punct de vedere software. Pentru o ofertă specifică nevoilor dumneavoastră, precum şi pentru eventuale discount-uri de volum vă rugăm să ne contactaţi.

Preţurile nu conţin TVA şi se facturează în RON la cursul BNR din data emiterii facturii.


Studiu de caz: easyhotspot cafenea, restaurant sau hotel

easyhotspot este soluţia perfectă pentru cafenele, restaurante, hoteluri şi alte spaţii publice unde există vizitatori ocazionali ce doresc acces wireless sau prin cablu la Internet.

easyhotspot asigură accesul acestora securizat, simplu şi rapid la Internet, fără nevoia de cunoştiinţe suplimentare specifice la nivelul personalului dumneavoastră.

Aplicaţii uzuale

Majoritatea cafenelelor şi restaurantelor doresc să ofere clienţilor săi acces wireless gratuit la Internet. Pentru a oferi acest serviciu, este nevoie totodată de control asupra accesului la conexiunea wireless din mai multe motive:

● O locaţie are nevoie să se asigure că numai clienţii proprii folosesc conexiunea wireless, nu şi clienţii cafenelelor şi restaurantelor alăturate.

● Conectarea liberă la conexiunea wireless presupune şi imposibilitatea identificării utilizatorului, ceea ce îi poate da acestuia oportunitatea folosirii accesului la Internet pentru atacuri asupra altor site-uri, fraude electronice, alte infracţiuni pentru care proprietarul  onexiunii ar putea fi răspunzător.
În general, serviciul gratuit de acces la Internet prin conexiune wireless este implementat în una din următoarele variante:

● accesul este nerestricţionat, fără parolă şi fără criptare.
Avantajul este că o eventuală conectare se face uşor şi transparent, fără nevoia de cunoştiinţe suplimentare din partea utilizatorilor sau a personalului dumneavoastră.
Dezavantajul este evident, şi anume toate calculatoarele aflate pe o rază de 100-200 metri în jurul locaţiei dumneavoastră au acces la  Internet gratuit prin echipamentul şi conexiunea dumneavoastră.

● accesul este restricţionat, cu cheie de criptare (WEP, WPA-PSK sau WPA2-PSK). Avantajul este că aveţi controlul asupra persoanelor care se conectează prin access-point-ul dumneavoastră, dar, este un avantaj relativ deoarece, în timp, orice conexiune wireless poate fi decriptată, folosind software specializat. Perioada de timp necesară decriptării nu este dată de complexitatea parolei ci de cantitatea de trafic, cu cât acesta este mai mare cu atât decriptarea este mai rapidă. Odată decriptată, conexiunea poate fi folosită şi de către calculatoarele aflate în vecinătatea locaţiei (cazul anterior).
Dezavantajul este că personalul dumneavoastră va trebui minim şcolarizat pentru comunicarea diverselor setări specifice eventualelor tipuri diferite de echipamente ale utilizatorilor.

Optimizare şi securizare folosind easyhotspot

easyhotspotadresează exact aceste situaţii, permiţând atăt o utilizare facilă şi fără nevoia de cunoştiinţe specifice la nivelul angajaţilor dumneavoastră, cât şi o securitate maximă prin controlul total asupra conexiunilor clienţilor dumneavoastră.

Deasemenea, beneficiaţi de un plus semnificativ de imagine datorită eleganţei implementării soluţiei.

Astfel, echipamentele easyhotspot înlocuiesc gateway-ul existent, conectându-se direct la Internet prin conexiunea existentă. Clientul dumneavoastră va urma trei paşi simpli pentru a accesa neîngrădit Internetul:

● Orice conectare la reţeaua wireless deservită va fi redirectată spre o pagină în care clientului i se va cere un cod de acces şi i se vor oferi informaţii cum anume să obţină acel cod de acces (de la ospătar, barman, recepţionist, telefon la recepţie, etc.)

● În urma cererii clientului şi în baza unui nume de utilizator şi a unei parole unice, personalul dumneavoastră va putea genera un cod de acces. Codurile de acces sunt generate funcţie de diferite categorii, putând oferi acces pentru perioade variate de timp

● Clientul dumneavoastră introduce codul de acces şi din acel moment poate folosi conexiunea Internet

Sistemul poate fi configurat şi pentru pachete de acces la Internet plătite precum şi mixt (atât gratuite cât şi cu plată), fiind la latitudinea dumneavoastră cum dispuneţi de acestea.
Dumneavoastră veţi putea vizualiza rapoarte de trafic, număr de conexiuni per interval de timp, alte centralizatoare care, printre altele pot oferi şi un mai bun management şi o mai bună planificare a activităţii cafenelei sau restaurantului.


Studiu de caz: easyhotspotBusiness

easyhotspot este soluţia perfectă pentru companii atunci când este nevoie de acces wireless sau prin cablu pentru vizitatori, securizat atât din punct de vedere al accesului acestora cât şi din punct de vedere al separării şi protecţiei reţelei interne.

Aplicaţii uzuale

Majoritatea reţelelor de business au sisteme de securitate, proceduri şi limitări de acces, restricţii către destinaţii (site-uri neconforme cu activitatea firmei sau cu un conţinut inacceptabil) sau către anumite porturi (de exemplu către serviciul de email al altor servere). Deasemenea, reţeaua internă este în general protejată prin proceduri la nivelul calculatoarelor conectate.

Totodată, majoritatea companiilor au nevoie să ofere vizitatorilor săi acces la Internet. Însă, introducerea unui calculator extern companiei în reţeaua internă a acesteia neagă absolut toate măsurile de securitate, permiţând accesul necontrolat al acestuia atât la resursele interne cât şi la Internet. Astfel, pentru a oferi acest serviciu, este nevoie totodată de control asupra accesului la conexiunea Internet din mai multe motive:

● O companie are nevoie să se asigure că numai vizitatorii proprii folosesc conexiunea Internet, nu şi calculatoarele aflate în imediata vecinătate (apartamente din blocurile vecine, alte firme care au birourile în apropiere,etc.)

● Conectarea liberă la conexiunea wireless presupune şi imposibilitatea identificării utilizatorului, ceea ce îi poate da acestuia oportunitatea folosirii accesului la Internet pentru atacuri asupra altor site-uri, fraude electronice, alte infracţiuni pentru care proprietarul conexiunii ar putea fi răspunzător.

În general, serviciul de acces la Internet pentru vizitatorii companiei este implementat în una dintre următoarele variante:

● accesul este nerestricţionat, fără parolă şi fără criptare. Avantajul este că o eventuală conectare se face uşor şi transparent, fără nevoia de cunoştiinţe suplimentare din partea utilizatorilor sau a personalului dumneavoastră.
Dezavantajul este evident, şi anume că toate calculatoarele aflate pe o rază de 100-200 metri în jurul locaţiei dumneavoastră au acces la Internet gratuit prin echipamentul şi conexiunea dumneavoastră.

● accesul este restricţionat, cu cheie de criptare (WEP, WPA-PSK, WPA2-PSK).
Avantajul este că aveţi controlul asupra persoanelor care se conectează prin access-point-ul dumneavoastră, dar, este un avantaj relativ deoarece parola odată acordată ea rămâne salvată în calculatorul utilizatorului şi poate fi refolosită şi deoarece, în timp, orice conexiune wireless folosind acest sistem de securitate poate fi decriptată, folosind software specializat. Perioada de timp necesară decriptării nu este dată de complexitatea parolei ci de cantitatea de trafic, cu cât acesta este mai mare cu atât decriptarea este mai rapidă. Odată decriptată, conexiunea poate fi folosită şi de către calculatoarele aflate în vecinătatea locaţiei (cazul anterior). Dezavantajul este că  personalul dumneavoastră va trebui minim şcolarizat pentru comunicarea diverselor setări specifice eventualelor tipuri diferite de echipamente ale utilizatorilor.

● accesul este restricţionat, cu cheie de criptare WPA Enterprise sau WPA2 Enterprise (802.1x, implementare cu certificate digitale). Avantajul este că aveţi controlul total şi sigur asupra persoanelor care se conectează prin accesspoint-ul dumneavoastră.
Dezavantajele sunt că personalul dumneavoastră va trebui şcolarizat aprofundat şi specializat pentru comunicarea diverselor setări specifice eventualelor tipuri diferite de echipamente ale utilizatorilor precum şi faptul că aveţi nevoie de un server de certificate (implementare RADIUS sau echivalent).

După cum se poate observa, toate variantele au dezavantaje, iar la capitolul securitate şi control acces fie nu există aplicativitate, fie există doar o implementare falsă şi ineficientă, fie este complicat din punct de vedere management. Deasemenea, aceasta nu rezolvă problema accesului nedorit al vizitatorilor la reţeaua internă a companiei.

Optimizare şi securizare folosind easyhotspot

easyhotspot adresează exact aceste situaţii, permiţând atăt o utilizare facilă şi fără nevoia de cunoştiinţe specifice la nivelul angajaţilor  dumneavoastră, cât şi o securitate maximă prin controlul total asupra conexiunilor vizitatorilor dumneavoastră.

Astfel, echipamentele easyhotspot fie dublează gateway-ul existent, conectându-se direct la Internet printr-o conexiune suplimentară fie se amplasează în interiorul reţelei companiei garantând astfel separarea faţă de resursele interne.

Vizitatorul dumneavoastră va urma trei paşi pentru a accesa neîngrădit Internetul:

● Orice conectare la reţeaua wireless deservită va fi redirectată spre o pagină în care utilizatorului i se va cere un cod de acces şi i se vor  oferi informaţii despre cum anume să obţină acel cod de acces (de la departamentul IT, etc.).

● În urma cererii vizitatorului şi în baza unui nume de utilizator şi a unei parole unice, personalul dumneavoastră va putea genera un cod  de acces.
Codurile de acces sunt generate funcţie de diferite categorii, putând oferi acces pentru perioade variate de timp.

● Vizitatorul dumneavoastră introduce codul de acces şi din acel moment poate folosi conexiunea Internet.
Dumneavoastră veţi putea vizualiza rapoarte de trafic, număr de conexiuni per interval de timp, alte centralizatoare.
Acest site foloseste cookies. Afla mai multe.

Categorii de cookie-uri utilizate:


Salveaza preferinte