Produse :: centrale telefonice asterisk

Rapoarte de trafic pentru centrale telefonice

Cateodata, raportul de trafic (CDR, call detail record) al unei centrale telefonice VoIP nu este de ajuns.

 

Pentru aceasta am dezvoltat SlashPBXe, un sistem de raportare al traficului de voce. Puteti filtra pe perioada, directie si status apel.

 

Doriti o analiza suplimentara a raportului sau transmiterea acestuia intr-un format comun pentru a putea fi reutilizat si/sau prelucrat special pentru diverse nevoi interne? Nimic mai simplu, tot ce trebuie este sa folositi functia de export raport in format CSV/Excel. Fisierul exportat este tot ce aveti nevoie. Mai mult, un sistem automat va trimite rapoartele in format CSV/Eexcel direct in casuta dumneavoastra de email.

 

CDR  - cat a asteptat apelantul pana ce un operator a raspuns?

Aceasta informatie poate ajuta la dimensionarea unui callcenter sau la fidelizarea operatorilor. Poate aveti nevoie de mai multi operatori? Cat este timpul de asteptare pana la conectarea unui apel?

Sau intrebari de tipul cine cu cine a vorbit, cat a vorbit si CE anume a vorbit.

 

Toate aceste informatii sunt direct accesibile direct in interfata aplicatiei SlashPBXe. Puteti accesa din browser inregistrarea convorbirii sau o puteti descarca local.

 

CDR, call detail record, SlashPBXe

 

INBOUND si OUTBOUND  - care operator este mai productiv?

Atat intr-un callcenter inbound cat si intr-un callcenter outbound, numarul de apeluri per operator, timpul de asteptare si timpul de convorbire sunt indicatori clari ai calitatii unui operator. Iar acest tip de raport poate fi extins prin implementarea oricarei formule de calcul generala sau specifica.

 

Este inclusa si o varianta LIVE a acestui raport, o puteti accesa pe un monitor dedicat si veti putea afisa LIVE, in callcenter, cine este cel mai bun operator. Aceasta functie permite crearea unui mediu competitiv intre operatori, acestia putand observa in timp real cat de bine isi indeplinesc sarcinile.

 

SlashPBXe, CDR, Productivitate operator, Inbound si Outbound

Status Operatori Live!

Monitorizati in timp real activitatea zilnica a operatorilor.

 

SlashPBXe, Status curent operatori, trafic apeluri live

 

APELURI RATATE. inclusiv varianta Live!

Vedeti cine a sunat si nu i s-a raspuns, vedeti ce operator a sunat inapoi si dupa cat timp.

 

Exista si o varianta a acestui raport accesibila fara autentificare, gata de a fi pusa pe un ecran in mijlocul callcenter-ului. Imediat veti vedea apelurile ratate, le veti putea gestiona rapid.

 

SlashPBXe, lista apeluri ratate, inclusiv callback

 

SlashPBXe, lista apeluri ratate, inclusiv callback, varianta Live

 

Cu acest sistem de raportare, nu veti mai pierde apeluri, veti dimensiona corect callcenter-ul sau veti avea sub un control strict si imediat activitatea centralei dumneavoastra.

 

 

 

Acest site foloseste cookies. Afla mai multe.

Categorii de cookie-uri utilizate:


Salveaza preferinte