Parteneri :: tehnica si solutii it

In afara de serviciile de outsourcing IT, webhosting, consultanta, etc. putem sa oferim si necesarul de tehnica de calcul companiei dumneavoastra dar si produsele software gata facute necesare oricarei firme.
Prin parteneriatele dezvoltate cu producatorii hardware precum cele cu Intel, Gigabyte, HP, Toshiba, Logitech, MSI, Acer, Seagate, NVIDIA, Seagate, Asus, Asterisk, APC si Allied Telesis putem sa oferim o gama variata de solutii hardware pentru aproape orice tip de necesitati, mai exact de la centrale telefonice, imprimante, copiatoare si laptop-uri pana la rack-uri cu servere.
 

Partener Intel

Parteneriat GOLD inca din 2008

HP Business Partner FY14

camscape dell partner

Patener Dell inca din 2008

Camscape D-Link Registered Partner

D-Link Registered Partner din 2014

camscape adobe reseller
Adobe Registered Reseller

Apple Authorized Reseller

camscape cisco partner

Partener Cisco inca din 2006

camscape dell partner
VMware Partner

Solution Provider

Parteneriat 2N
Partener din 2013

 

 

 


Serviciul prin care va furnizam solutii hardware vine bineinteles si cu suport din partea camscape pentru implementarea echipamentului, prin instalarea de software precum sisteme de operare, antivirus, sau orice alta solutie software necesara clientului.
 
camscape intel partnerUn avantaj mare pe care il putem aduce in colaborarea cu viitorii clienti este parteneriatul de tip Gold cu Intel prin care in cazul stricării serverului , inlocuirea acestuia se face în maximum 48 de ore. În plus oferim un server intermediar pana la înlocuirea cu cel nou.
Avand un parteneriat de peste 10 ani cu Intel si titluri de Gold Tehnology Provider inca din 2008 precum si de Intel Server Integrator, beneficiem de toate avantajele si suportul noilor tehnologii

camscape- vanzare echipamente IT
camscape logo white © 1996 - 2017 Camscape Services SRL
All rights reserved

Compania | Contact | blog
CAMSCAPE ISO 9001 - 27001 ISO 9001:2008
ISO/IEC 27001:2013
Servicii IT
click2call
solicita suport camscape
security feeds
close
click2call este serviciul prin care ne poti suna GRATUIT printr-un simplu click.

Efectuarea unui apel :
Pentru a efectua un apel GRATUIT catre camscape trebuie sa completati corect formularul din stanga: Numele dvs., Telefonul dvs., codul antispam si sa dati click pe butonul Suna.

Cum functioneaza ?
Simplu, noi va sunam pe dumneavoastra si va conectam cu unul dintre operatorii nostri.
Fara nici un cost.

Termeni si conditii de utilizare serviciu click2call
click2call functioneaza de luni pana vineri, in intervalul orar 9-18 si se adreseaza in special persoanelor doritoare sa afle informatii curente despre serviciile IT oferite de camscape
Serviciul este limitat la un apel per ora per IP. Apelurile precum si datele de conectare la formularul serviciului pot fi inregistrate pentru a preveni abuzul in folosirea serviciului.
Se considera abuz in folosirea serviciului si se va pedepsi conform legislatiei in vigoare: folosirea unui numar de telefon altul decat cel personal.

Folosirea serviciului click2call implica acceptarea prezentelor termeni si conditii.
Numele dvs. *
Telefonul dvs. *
* campuri obligatorii
Accept termenii si conditiile de utilizare click2call
close
Numele dvs. *
Email *
Telefon
Compania
Problema semnalata *
* campuri obligatorii