Parteneri :: tehnica si solutii it

In afara de serviciile de outsourcing IT, webhosting, consultanta, etc. putem sa oferim si necesarul de tehnica de calcul companiei dumneavoastra dar si produsele software gata facute necesare oricarei firme.
Prin parteneriatele dezvoltate cu producatorii hardware precum cele cu Intel, Gigabyte, HP, Toshiba, Logitech, MSI, Acer, Seagate, NVIDIA, Seagate, Asus, Asterisk, APC si Allied Telesis putem sa oferim o gama variata de solutii hardware pentru aproape orice tip de necesitati, mai exact de la centrale telefonice, imprimante, copiatoare si laptop-uri pana la rack-uri cu servere.
 

Partener Intel

Parteneriat GOLD inca din 2008

HP Business Partner FY14

camscape dell partner

Patener Dell inca din 2008

Camscape D-Link Registered Partner

D-Link Registered Partner din 2014

camscape adobe reseller
Adobe Registered Reseller

Apple Authorized Reseller

camscape cisco partner

Partener Cisco inca din 2006

camscape dell partner
VMware Partner

Solution Provider

Parteneriat 2N
Partener din 2013

 

 

 


Serviciul prin care va furnizam solutii hardware vine bineinteles si cu suport din partea camscape pentru implementarea echipamentului, prin instalarea de software precum sisteme de operare, antivirus, sau orice alta solutie software necesara clientului.
 
camscape intel partnerUn avantaj mare pe care il putem aduce in colaborarea cu viitorii clienti este parteneriatul de tip Gold cu Intel prin care in cazul stricării serverului , inlocuirea acestuia se face în maximum 48 de ore. În plus oferim un server intermediar pana la înlocuirea cu cel nou.
Avand un parteneriat de peste 10 ani cu Intel si titluri de Gold Tehnology Provider inca din 2008 precum si de Intel Server Integrator, beneficiem de toate avantajele si suportul noilor tehnologii

camscape- vanzare echipamente IT
Acest site foloseste cookies. Afla mai multe.

Categorii de cookie-uri utilizate:


Salveaza preferinte