Parteneri :: parteneriat microsoft

camscape este Microsoft Registred Partner inca din 2006
Folosim solutiile inovatoare, dovedite, incorporate in tehnologiile Microsoft, pentru a va sprijini afacerea si a va oferi un avantaj competitiv.


din 2013, camscape este certificata Microsoft pentru vanzarea licentelor de volum in regim academic
Microsoft Authorized Education Reseller -  Academic Volume Licensing
http://pinpoint.microsoft.com/ro-RO/partners/camscape-services-4297726889
 


licentiere microsoft academicaContractele Microsoft Open License
Cea mai simpla forma a licentierii de volum


Programul Open License este destinat organizatiilor de orice dimensiune, oferind o modalitate simpla si rapida: plata integrala a licentelor la momentul cumpararii. Cu Open License, companiile pot obtine discount corespunzator nivelului de achizitii pentru licentele cumparate prin acest program si o serie întreaga de alte avantaje.

Contractul Open License se deschide automat odata cu prima achizitie de licente - order. Achizitia initiala trebuie sa fie de minim 5 licente, de orice fel. Dar marimea achizitiei initiale determina nivelul de discount al contractului Open, ce va fi valabil timp de 2 ani. Orice achizitii ulterioare efectuate sub acelasi contract vor beneficia de nivelul de discount stabilit initial.

Open License poate fi privit ca un angajament Microsoft facut pe 2 ani: orice achizitie ulterioara de licente - reorder - va beneficia de reducerea stabilita la prima achizitie, conform volumului de licente. Desi dupa 2 ani de la achizitia initiala expira contractul Open License, licentele în sine vor ramâne valabile perpetuu. De fapt expira numai nivelul de discount nu si licentele achizitionate pe perioada contractului. O organizatie poate avea simultan mai multe contracte Open License deschise, eventual cu nivele diferite de discount.

La achizitie, clientul primeste dovada de licentiere: contractul Open în format electronic accesibil la VLSC - Volume Licensing Service Center. Acolo se specifica numarul si tipurile de licente, plus un Authorization Number, în baza caruia se pot face comenzile ulterioare pe acelasi nivel de discount. Tot la VLSC se pot gestiona si beneficiile aditionale.

Produsele licentiate sunt apoi instalate folosind kituri ce se descarca, în baza contractului Open License, de pe site-ul VLSC.

Microsoft vinde licentele de volum exclusiv prin reselleri, firme IT care comercializeaza software cu servicii asociate.
Resellerii comanda si preiau aceste licente de la distribuitorii Microsoft, adica firmele autorizate sa opereze înregistrarile de licenta cu centrul din Irlanda al Microsoft.

Cui se face comanda de licente Open License?
Clientul se adreseaza oricarui reseller. La rândul lui, reseller-ul face comanda la unul dintre distribuitorii autorizati, firmele autorizate sa opereze înregistrarile de licenta cu centrul din Irlanda al Microsoft.
În scenarii de licentiere avansate, recomandam sa apelati la unul din partenerii Microsoft certificati.
Ce primeste utilizatorul?
Utilizatorul primeste contractul Open License în format electronic, accesibil la Volume Licensing Service Center. Acolo se specifica numarul si tipurile licentelor achizitionate. Sunt prezente si toate drepturile si obligatiile partilor contractante - reseller-ul si utilizatorul. În baza numarului de contract - Authorization Number - clientul poate face reorder pentru licente suplimentare la orice reseller.
În trecut, exista si o forma tiparita a contractului - iata aici un specimen Open License. Dar forma tiparita a fost înlocuita cu înregistrari electronice - acestea constituie dovezi de licentiere.
Dupa expirarea termenului de 2 ani, licentele mai sunt valabile?
DA. licentele ramân în continuare valabile. Expira doar perioada în care clientul poate face reorder la acelasi nivel de discount stabilit cu comanda initiala, când a fost încheiat contractul Open License.
Cum se obtin kiturile de instalare?
Clientul poate folosi pentru instalarea produselor pachetele Disks & Docs specifice licentierii de volum sau CD-urile din pachete FPP cumparate anterior încheierii acordului. Disks & Docs sunt comandate separat, în baza acordului Open License, în cantitate de 1 bucata sau maxim aferent numarului de licente cumparate.
Important: Produsele care au implementata tehnologia de activare si sunt licentiate prin Open License pot fi instalate numai de pe disk-kit-urile speciale Open. Pentru aceste produse nu pot fi folosite kiturile FPP la instalare. Suitele Office XP/2003/2007 si sistemele de operare Windows XP/ Vista sau Windows Server 2003/2008 intra în aceasta categorie.
Aditional, kiturile de instalare pot fi descarcate si de pe site-ul de gestiune VLSC.
Pentru Open Business este nevoie de 5 licente la prima comanda, sau comenzile se pot acumula de-a lungul timpului, cu conditia ca în doi ani sa se achizitioneze minimum 5 licente?
Pentru a încheia un contract Open Business este nevoie de o comanda initiala de cel putin 5 licente. licentele comandate ulterior nu se iau în considerare la calcularea nivelului de discount.
Pentru a încheia un contract de licentiere Open License se pot comanda urmatoarele produse, apartinând unor categorii diferite de produse Microsoft?
De exemplu,
1 licenta CAL pentru Windows Server 2008 +
2 licente Office Professional Plus 2007 +
2 licente Windows Vista Business Upgrade ?
Da, pentru Open Business este nevoie de adunarea a cel putin 5 licente, indiferent de produs. Punctele si categoriile nu conteaza la Open Business (NL), ci numai la Open Volume (C).
Este vorba doar de licente Open License, nu si de pachete FPP sau cutii OEM? FPP poate fi adunat la Open Business?
În sistemul Open License sunt luate în calcul numai licentele Open, nu si pachetele FPP sau licentele OEM achizitionate.

Acest site foloseste cookies. Afla mai multe.

Categorii de cookie-uri utilizate:


Salveaza preferinte