Compania :: testimoniale

We are so happy and delighted to be working with Camscape company, who delivered services beyond our expectations. Great team, professionalism, ethics and creativity are the only words to describe the company, a huge thanks to Catalin who has been patient, kind and extremely helpful with the whole process. We highly recommend you to work with Camscape company.

 

Sanaa Afouaiz - Director @ Womenpreneur Org. (https://womenpreneur-initiative.com/about-us/)

 


 

Optiplaza.ro foloseste platforma PrestaShop pentru magazinul online. Eram in cautarea unui VPS sau VDS, care sa fie optimizat pentru PrestaShop.
Chiar daca in teorie fiecare serviciu de hosting ofera performanta, stabilitate, etc, in realitate lucrurile nu stau chiar asa.
Cand am ajuns sa port discutii cu Camscape, m-am simtit ca acasa. Am povestit despre ceea ce dorim sa facem si mai ales cum dorim sa facem. Era important pentru noi sa stim ca ceea ce se promite se si intampla.
Eu personal nu sunt expert in VPS si toate nebuniile ce se intampla la hosting. Nu stiu sa setez/securizez un server si sincer nici nu vreau sa-mi bat capul. Cei de la Camscape ofera un serviciu complet, tot ce stiu este ca lucrurile merg ca prin “magie”.
Fie ca este vorba de backup, Varnish, optimizari, securitate, BlackFriday, lucrurile se intampla ca prin “magie”. Stiu ca ma repet dar asa pare din exterior. In realitate cineva de la Camscape face toate aceste lucruri astfel incat noi, Optiplaza, sa avem un serviciu complet.
Primul pas este sa porti o discutie cu cei de la Camscape, nu ai nimic de pierdut. Ca apoi sigur o sa colaborezi cu ei, este cu totul alta discutie.

 

Bogdan Ioanas - Solutions Architect OPTIPLAZA.RO (https://www.optiplaza.ro)

 


 

Decizia de a lucra cu cei de la Camscape a fost una inspirata.

De fiecare data cand am vrut sa facem modificari sau au aparut probleme, ni s-au oferit solutii multiple, explicate pe intelesul tuturor.

Totodata, primim constant sugestii de imbunatatire a performantei siteului.

 

Procesul de migrare a siteului a fost unul organizat. Am avut multe intrebari si nelamuriri, dar am primit raspunsuri care m-au multumit.

Daca modul de lucru o sa fie acelasi tot timpul, o sa avem o colaborare de lunga durata. Recomand!

 

 Alin Dospinescu, Director general  (https://www.dasha.ro/)

 


 

Bookster este prima biblioteca pentru companii din Romania, un startup ambitios care furnizeaza cele mai bune carti angajatilor companiilor abonate. Am apelat la serviciile Camscape in urma recomandarii primite de la Regina Maria, nevoia noastra fiind aceea de a externaliza o parte importanta de infrastructura si operational pentru a sustine cresterea noastra accelerata. Practic, impreuna, intr-un singur an de zile, am crescut de la 9.000 la 30.000 de abonati, iar presiunea pusa asupra infrastructurii de aceasta crestere a fost absorbita fara probleme de echipa de profesionisti de la Camscape.
Scalabilitatea este un aspect foarte important pentru Bookster, asa cum am mentionat, iar aici lucrurile au mers foarte bine, incepand cu migrarea initiala a serverelor, proiectarea unei arhitecturi care sa preia incarcarea de zeci de mii de utilizatori si intretinerea plus monitorizarea in productie a acestei infrastructuri. Ne pregatim pentru anul 2017 sa dublam capacitatea infrastructurii si suntem convinsi ca vom avea acelasi suport excelent din partea Camscape, nu avem nicio grija!
In afara de scalabilitate, o alta problema importanta este cea a securitatii datelor, unde am facut pasi importanti pentru a separa zonele publice de cele private, securizarea celor din urma cu mijloace tehnice standard (firewall, vpn), dublate de strategii de alertare, dar si de backup al datelor importante.
As mai mentiona un ultim lucru, dar nu cel mai putin important, nivelul calitatii serviciilor de suport oferite de Camscape este remarcabil (cel putin pentru Romania). Avem un timp mediu de raspuns de minute (nu ore, nu zile!) la orice solicitare importanta pe care am avut-o in ultimul an. Cu siguranta este un aspect pe care se pune accentul si se vede asta in interactiunile cu clientii.
Acestea fiind zise, nu-mi ramane decat sa-i recomand si eu mai departe. De trei ori Bravo!

 

Bogdan Prodan, CTO Bookster (http://www.bookster.ro)

 


 

Cooperating with Camscape has been a true revolution for our IT solutions. They are extremely responsive and ensure that technical issues are solved within minutes. Their services ensures that we have a professional IT platform towards externals and Members. We can only recommend other associations and companies to collaborate with Camscape

 

Mads Lorentzen, Secretary General of the European Law Students’ Association

 


 

Colaborarea deosebita pe care o avem cu Camscape a inceput in timpul cautarilor noastre prin multitudinea de potentiali furnizori de servicii in vederea extinderii capacitatii de comunicatii a asociatiei noastre cu pacientii.
Ne doream solutii de comunicare flexibile care sa ne ajute si sa creasca odata cu necesitatile noastre! Am avut placuta surpriza sa beneficiem de suportul profesionist total al Camscape si de ajutorul lor in legatura cu toate problemele noastre IT – callcenter, hosting, configurare si executie retea locala, consiliere IT de specialitate, etc.
Va multumim inca o data pentru tot sprijinul si suportul pe care ni-l acordati in toate proiectele noastre!

 

Dr. Flavius Pavelescu, Alianta Pacientilor Cronici din Romania 

 


 

Colaborarea cu Camscape mi-a confirmat inca o data ca firmele romanesti de IT sunt mult mai profesioniste decat cele straine. Desi nu lucram decat de putin timp impreuna, am realizat foarte rapid lucruri care le-as fi facut intr-un interval de 10 ori mai mare cu firma anterioara de hosting. In plus argumentele, sfaturile si demonstratiile m-au facut sa cred ca intr-adevar se pricep foarte bine la ceea ce fac. O sa-i recomand totdeauna cu incredere celor care doresc o solutie de hosting performanta.

 

Bogdan Udrescu,  IT Manager NORAUTO ROM Services

 


 

We think that Camscape is a very professional and capable company, their services and support are really top class, but at the same time their costs are more than reasonable. Truly reccomended.

 

Fabrizio Lodi, e-Scientia (http://www.e-scientia.eu)

 


 

Am cautat o solutie de hosting demna de incredere si am gasit un partener care ne anticipeaza cerintele si ofera mult mai mult decat ne-am fi asteptat. Acum avem siguranta ca motorul afacerii noastre este in maini bune. Nu credeam ca gasesc in Romania servicii de o calitate atat de inalta, si inca la un pret rezonabil. Multumim Camscape!

 

Jutas Bakk, General Manager MEDIA CRUSHER SRL (http://www.soundcreation.ro)

 


 

Camscape ne-a ajutat sa atingem nivelul de securitate dorit, iar pentru noi este critic sa acoperim toate aspectele legate de securitatea IT.
Multumesc.

 

Cristian Popescu, IT Manager Regina Maria (Centrul Medical Unirea)

 


 

Avem placerea sa va multumim pentru sprijinul si atentia acordata vis-a-vis de solicitarile noastre, de a avea, in timp util, tot suportul tehnic necesar pentru a ne desfasura activitatea la noul sediu. Echipa care s-a ocupat de instalarea serviciilor, a dat dovada de profesionalism si rapiditate, convingandu-ne inca o data de calitatea serviciilor pe care le ofera compania dvs., de respectul fata de contracte si clienti, fata de cerintele si nevoile acestora.
Va multumim inca o data pentru suportul acordat.

 

Popescu Rodica, Director Marketing MOD EXPRES INTERNATIONAL

 


 

Am gasit in Camscape un partener de incredere care asigura servicii prompte si de buna calitate, precum si capacitatea de a gasi solutii inovatoare la diferitele cereri pe care le-am solicitat.

 

Alin Mituta, Director Europuls (http://www.europuls.ro)

 


 

Pentru noi este foarte important sa le asiguram clientilor nostri cele mai bune conditii, indiferent de circumstante. Vrem ca procesul de cumparare sa reprezinte o adevarata experienta, de care sa se poata bucura oricand si oriunde. Prin urmare, in contextul fluxului ridicat de vizitatori din perioada Black Friday, am decis sa investim in servere si in cele mai bune servicii din aceasta arie, pentru a evita surprizele neplacute. Multumim echipei camscape pentru implicare si pentru tot ajutorul acordat.

 

Matei Tiboc, CMO quickmobile.ro (http://quickmobile.ro)

 


 

Colaborarea pe care am inceput-o cu firma pe care o conduceti mi se pare de bun augur, si constat ca profesionalismul este la el acasa la Camscape. Pentru un utilizator ca mine este foarte important sa beneficiez de suport tehnic foarte rapid si mai ales de intelegere. Dupa cum v-ati dat seama nu sunt un foarte bun cunoscator al sistemelor care guverneaza mailul si internetul, sunt doar un utilizator cu oarece cunostinte. De aceea cred ca suportul tehnic este foarte important. Prin mutarea pe serverele pe care le administrati a fost rezolvata problema mailurilor care ajungeau cu intarziere si mai ales a spam-urilor. Va multumesc pentru serviciile oferite si sper sa colaboram la fel de bine cat mai mult timp.

 

Dan Creimerman

 


 

Dupa mai bine de doi ani de colaborare ma declar multumit de serviciile oferite de Camscape Services, spun acest lucru deoarece toate problemele legate de IT mi-au fost rezolvate in timp util si cu profesionalism.

 

Bogdan CISU, director general Art Broker

 


 

Pentru Borad & Stal colaborarea cu camscape a insemnat o crestere majora asupra controlului activitatii din companie si asupra transparentei actiunilor de transport prin software-ul web-based dezvoltat special pentru nevoile noastre. Odata cu achizitia produsului camscape am simtit un pas in plus in dezvoltarea noastra. Recomandam camscape.

 

Dimitriu Laura, Administrator Borad & Stal, firma specializata in transporturi internationale, de curierat si grupaje mici

 


 

Nu pot sa nu fac cunoscut faptul ca sunt impresionata de profesionalismul de care Camscape a dat dovada cu ocazia schimbarii serverului GOTRANS. Echipa super O.K. iar solutiile si gestionarea intregii operatiuni primesc nota maxima. Tineti-o tot asa !

 

Daniela Cato, Financial Manager GO TRANS INTERNATIONAL SERVICES 2005

 


 

Avem o colaborare de lunga durata cu echipa Camscape, care s-a dovedit mereu un partener prompt si de incredere. Ultimul proiect pe care l-am derulat impreuna a fost dezvoltarea site-ului Intersnack Romania, care a fost realizat si implementat intr-un mod creativ, cu o structurare foarte buna a continutului. Le multumim colaboratorilor din echipa Camscape si ii recomandam calduros.

 

Angelica Caliman, Category Manager Intersnack Romania

 


 

Rom Sys Concept SRL a regasit in Camscape Services un partener de incredere. Personalul calificat a raspuns prompt, prezentand solutii moderne in conformitate cu standardul ridicat al cererilor noastre.

 

Mihai Lungu, Director Rom Sys Concept

 


 

Multumita implicarii si profesionalismului echipei dvs. am reusit sa efectuam acest transfer fara ca clientii nostri sa resimta in vreun fel aceasta modificare, lucru care pentru noi era si continua sa fie vital.

Multumim intregii echipe Camscape pentru ajutorul acordat cu ocazia mutarii sediului RIA.

 

Nicoleta ZAMFIR, Providers Network Manager - Rumanian International Assistance Services SRL

 


 

Serviciile companiei Camscape Services, prin profesionalismul si cunostintele de care au dat dovada, ne-au ajutat sa asiguram mereu prezenta online a aplicatiei noastre. Consideram ca administrarea serverelor web este unul dintre punctele forte ale lor si ii recomandam cu incredere pentru acest tip de servicii.

 

Silviu Pintilie, Sef Serviciu IT, UNILEVER SOUTH CENTRAL EUROPE SA

 


 

Camscape este suportul de care am avut nevoie, incepand cu sfaturi si ajungand la consiliere, furnizare, achizitie, intretinere si administrare a platformei IT care a facut posibila prezenta quickmobile.ro pe internet, indiferent ca suntem vazuti pe calculatoare, tablete pc sau telefoane mobile.

 

Bogdan Ţâra, administrator retea, quickmobile.ro

 


 

Am colaborat cu echipa Camscape incepand cu anul 2008 pe diverse proiecte, in calitate de Director de Marketing al Germanos Telecom SA dar si ulterior, in calitate de antreprenor la Nutrivita.ro si BUZZStore.ro. Serviciile de web hosting si e-mail Camscape s-au ridicat mereu la cele mai inalte standarde de calitate, iar serviciile de programare au raspuns chiar si celor mai exigente cereri. Solutiile customizate dezvoltate pentru noi au demonstrat flexibilitatea dar si profesionalismul si creativitatea echipei de web si soft design

 

 Adelina Pasat - Director General BUZZStore.ro (http://nutrivita.ro), Director Comercial Nutrivita.ro (http://buzzstore.ro)

 

Acest site foloseste cookies. Afla mai multe.

Categorii de cookie-uri utilizate:


Salveaza preferinte