antivirus :: kaspersky

kaspersky pentru companii

Produsele Business Kaspersky Lab sunt create pentru a proteja chiar şi cele mai complexe şi dinamice sisteme de reţea: produsele noastre includ suport pentru toate tipurile de noduri de reţea şi platforme, precum şi o scalabilitate avansată.

Kaspersky Open Space Security

Vă protejează, într-un mod eficient și convenabil, întreaga rețea cu ajutorul unui singur pachet de produse. Kaspersky Open Space Security este compus din patru produse care sunt compatibile cu toate tipurile de rețele, indiferent de mărime sau formă.

Kaspersky Open Space Security asigură întregii infrastructuri a companiei dumneavoastră protecție completă anti-malware, printr-o singură suită de aplicații integrate care funcționează perfect pe orice tip de platformă. Fiecare stație de lucru, laptop, server de fișiere, server de e-mail, gateway de Internet sau smartphone dispune de o protecție completă, oferindu-vă deplina încredere că rețeaua dumneavoastră este securizată, fie că sunteți la birou, în mișcare sau acasă. Aceasta este abordarea inteligentă a securității IT a afacerilor în care noi avem deplină încredere pentru că, utilizând-o, milioane de companii sunt protejate.

Kaspersky Open Space Security este o suită de produse creată să protejeze structurile rețelei indiferent de dimensiunea acesteia, de la varianta de bază până la cea mai complexă:
kaspersky security

Securitate Dedicata

Soluțiile business dedicate Kaspersky Lab oferă protecție eficientă pentru componentele specifice dintr-o rețea, cum sunt Staţia de Lucru, Serverul de Fişier, Serverul de Mail sau Gateway.

Kaspersky® Anti-Virus for File Server protejează serverele care rulează sub Microsoft Windows, Novell NetWare, Linux și Samba împotriva tuturor tipurilor de programe periculoase.

Kaspersky Anti-Virus for Windows Servers Enterprise Edition protejează datele de pe serverele care rulează sub sistemele de operare Microsoft Windows (inclusiv versiunile x64) și a fost creat special pentru a răspunde cererilor serverelor care lucrează cu un volum mare de informaţii

Kaspersky Security for Mail Server protejează serverele de e-mail și serverele groupware și include aplicații ce protejează cele mai cunoscute servere de e-mail. Soluția poate fi folosită și ca un gateway de e-mail dedicat.

Kaspersky Anti-Spam asigură protecție completă împotriva mesajelor spam pentru utilizatorii sistemelor de e-mail ale companiilor și ai serviciilor publice de e-mail.

Kaspersky Security for Internet Gateway oferă acces sigur la Internet pentru toți angajații unei companii, eliminând automat programele periculoase și cu potențial ostil din traficul de intrare prin protocoale HTTP și FTP.

Kaspersky Anti-Virus 6.0 Second Opinion Solution oferă scanare antivirus centralizată a stațiilor de lucru din rețeaua unei companii și permite evaluarea eficienței soluției de securitate folosită în prezent pentru a determina necesitatea schimbării acesteia.
Acest site foloseste cookies. Afla mai multe.

Categorii de cookie-uri utilizate:


Salveaza preferinte