antivirus :: kaspersky

kaspersky pentru acasa si microintreprinderi


Soluţiile Kaspersky pentru microîntreprinderi sunt menite să asigure o protecţie eficientă împotriva unei game largi de ameninţări online, fiind uşor de instalat şi utilizat fără ajutorul unor instrumente speciale de administrare.

 • Kaspersky Small Office Security
Kaspersky Small Office Security este creat special pentru microîntreprinderi. Acesta oferă securitate integrată pentru PC-uri și servere la un preț accesibil, fiind rapid și ușor de instalat, configurat și utilizat. Poţi administra întreaga securitate a rețelei dintr-un singur punct - efectuând toate sarcinile necesare pentru a menține reputația afacerii tale și toate informațiile confidențiale în siguranță, fără să părăseşti biroul. Acum te poți concentra asupra afacerii tale - Kaspersky Small Office Security are grijă de securitate!
Produsele Kaspersky Lab pentru utilizatorii individuali (şi pentru microîntreprinderi) sunt special create pentru a le asigura o protecţie fără dificultăţi de o înaltă calitate, împotriva viruşilor, viermilor, programelor malware şi spyware, precum şi hackerilor şi spamului.


 •     Kaspersky PURE 2.0
Protecţie extinsă pentru viața ta digitală

Kaspersky PURE 2.0 oferă protecţie extinsă pentru PC-urile întregii familii, pentru identităţile lor online, parolele, documentele, fotografiile, şi nu numai. Pe lângă cele mai recente tehnologii antivirus, Kaspersky PURE 2.0 îţi oferă o protecţie avansată şi caracteristici de administrare - inclusiv posibilitatea de a administra centralizat PC-urile de acasă. Este soluţia de securitate complexă şi cel mai uşor de administrat.
 •     Kaspersky ONE Universal Security
Kaspersky ONE Universal Security este soluţia ideală pentru tine! O singură licenţă pentru a-ţi proteja PC-urile, Mac-urile, smartphone-urile şi tabletele Android. Având la bază tehnologiile premiate Kaspersky Lab, această soluţie de securitate furnizează protecţie în timp real împotriva ameninţărilor IT, având un nivel de securitate optimizat pentru fiecare dispozitiv în parte. Aşa că, indiferent ce dispozitiv foloseşti pentru banking şi cumpărături online, navigare sau comunicare pe Internet, ştii că eşti mereu în siguranţă.
 •     Kaspersky Internet Security 2013
Te protejează împotriva tuturor amenințărilor online

PC-ul tău... fotografiile, muzica, documentele, informațiile tale personale și locurile în care poți naviga pe Internet, toate sunt parte din ceea ce te definește. Pentru că nimeni nu vrea să petreacă o perioadă prea mare de timp configurând și administrând constant o soluție de securitate pentru PC, trebuie să ai siguranța că ești protejat în fața amenințărilor din ce în ce mai complexe, existente pe Internet. În acest context, devine extrem de important să ai o soluție de securitate care îți protejează eficient fișierele și identitatea, împotriva infractorilor cibernetici și a celor mai recente atacuri ale programelor periculoase.
 •     Kaspersky Anti-Virus 2013
Antivirus esențial … protecție, performanță, încredere

În contextul în care 125.000 de noi programe periculoase apar în fiecare zi - protecția antivirus a devenit o necesitate... nu un lux. PC-ul tău are nevoie de protecție antivirus eficientă... iar tu meriți o soluție de securitate ușor de administrat.
 •     Kaspersky Internet Security Special Ferrari Edition
Atât Kaspersky Lab, cât și Scuderia Ferrari apreciază excelența tehnică, performanța de înaltă clasă și siguranța. De aceea, sunt încântați să vă prezinte Kaspersky Internet Security Special Ferrari Edition. Deține toate instrumentele necesare pentru ca tu să te bucuri de experiența navigării pe Internet și, în același timp, să rămâi în siguranță în orice moment al zilei – fie că lucrezi sau faci tranzacții bancare online...și nu doar atât! Am inclus și simulatorul video Ferrari Virtual Academy pentru PC-ul tău, care te așază pe scaunul șoferului într-un Ferrari F10, reprodus în cele mai mici detalii în mediul virtual, și îți permite să testezi limitele mașinii de curse, cât de des îți dorești, chiar pe celebra pistă de teste Fiorano a celor de la Scuderia Ferrari.
 •     Kaspersky Security for Mac
Păstrează-ți în siguranță Mac-ul, datele importante și protejează-ți copiii

Malware-ul nu afectează doar PC-urile. Practic, în fiecare zi se vede o creștere a numărului de coduri periculoase și de amenințări online care pot afecta securitatea Mac-ului tău și a datelor stocate pe acesta.

Beneficiind de o protecție avansată, în timp real, împotriva virușilor, troienilor, programelor spyware, încercărilor de phishing, site-urilor web periculoase și nu numai, Kaspersky Security for Mac îți păstrează în siguranță Mac-ul, datele importante și îți protejează copiii - în plus, previne transmiterea de malware către PC-urile familiei, prietenilor sau colegilor din rețea.
 •     Kaspersky Security for Android
Kaspersky Security for Android oferă protecție dispozitivelor Android și informațiilor personale stocate pe acestea. Caracteristicile avansate anti-furt pot bloca, șterge și localiza dispozitivul furat sau pierdut. În plus, protecția în timp real împotriva amenințărilor online și scanarea antivirus a fișierelor și aplicațiilor descărcate îți oferă siguranță în mediul online.
 •     Kaspersky Mobile Security 9.0
Iniţiezi apeluri, trimiţi SMS-uri, navighezi pe Internet şi comunici prin intermediul reţelelor sociale în fiecare zi. Smarthone-ul este o parte importantă din viaţa ta. Kaspersky Mobile Security îţi păstrează datele doar pentru tine.
 •     Kaspersky Tablet Security
Kaspersky Tablet Security îţi protejează tableta Android, precum şi datele personale stocate pe acest dispozitiv, cu ajutorul funcţionalităţilor avansate anti-furt, care pot bloca, şterge şi localiza tableta pierdută sau furată - pot realiza chiar şi o fotografie a hoţului. În plus, protecţia în timp real împotriva ameninţărilor online şi scanarea fişierelor şi aplicaţiilor descărcate îţi oferă siguranţă în mediul digital, cu un impact minim asupra resurselor tabletei tale.
 •     Kaspersky Password Manager
Kaspersky Password Manager este un instrument indispensabil utilizatorilor activi de Internet. Acesta automatizează complet procesul de introducere a parolelor şi a altor date pe site-uri şi scuteşte utilizatorii de dificultatea generării şi memorării parolelor multiple.

Când foloseşti Kaspersky Password Manager pentru a te înregistra, poţi fi sigur că datele tale sunt protejate: toate datele confidenţiale sunt criptate şi stocate într-o bază de date dedicată de pe PC. Programul creează parole extrem de puternice şi previne furtul datelor de identificare.

Kaspersky Password Manager face ca orice experienţă digitală să fie sigură şi accesibilă.
Acest site foloseste cookies. Afla mai multe.

Categorii de cookie-uri utilizate:


Salveaza preferinte